Donald Trump și soția lui Melania și-au început turneul de 11 zile în Asia, iar primul loc pe care l-au vizitat pe drum a fost Hawaii. Președintele american și prima doamnă au mers la Comandamentul SUA din Pacific și au făcut o vizită la Pearl-Harbor.

„Vă mulțumim pentru o recepție atât de minunată în Hawaii. Este o onoare pentru mine să vizitez Comandamentul Pacific din Statele Unite”, a scris Donald Trump pe Twitter.

Temporary
Cuplul a adus un omagiu soldaților americani care au murit în timpul celui de-al doilea război mondial, lăsând flori albe pe apele din USS Arizona Memorial.

„Amintiți-vă de Pearl Harbor. Amintiți-vă de USS Arizona! O zi pe care nu o voi uita niciodată”, a comentat             Trump vizita.

Citește și: Ivanka Trump și alte două rusoaice au depășit-o pe Hillary Clinton în topul celor mai influente femei din lume

Ca întotdeauna, noua imagine a primei doamne nu a trecut neobservată. De această dată, Melania a ales o rochie albă, fără mâneci, asortată cu o centură neagră.
În timpul turneului, care va dura aproximativ două săptămâni, președintele american, Donald Trump și soția lui, Melania, vor vizita cinci țări: Japonia, Coreea de Sud, China, Vietnam și Filipine.

Temporary