Weekendul acesta Ducii de Sussex au participat la nunta designerului Misha Nanoo. Meghan este foarte bună prietenă cu mireasa, recent cele două au lucrat la colecția de haine office a cărei imagine este chiar Ducesa. Aceasta este o colecție caritabilă menită să ajute femeile fără adăpost și loc de muncă. 

Vezi și: Meghan Markle și-a prezentat colecția de haine creată în colaborare cu un brand cunoscut (Foto)

Nunta designerului și a magnatului Michael Hess a avut loc în Italia într-o locație de lux. La eveniment au fost o mulțime de vedete printre care Ivanka Trump, Katy Perry și Orlando Bloom, James Cordon și soția sa, dar și alți membri ai familie regale.

Fotografii nu au reușit să facă poze cu mirii, dar cel mai probabil în curând cei doi vor face publice câteva cadre de la fericitul eveniment.

Pentru acestă nuntă Meghan Markle a ales o rochie fabuloasă semnată Valentino.

Rochia negră din tull este estimată la 11 mii de dolari. Ducesa a arătat întradevăr spectaculos, aceasta a optat pentru un coc elegant și o pereche de cercei prețioși.

Ducii au mers în Italia fără micuțul Archie și de această dată au ales să zboare cu o cursă obișnuită cel mai probabil pentru a evita criticile.

Citește și: Ducii de Sussex, surprinși într-un bar cu micuțul Archie (Foto)