Meghan Markle s-a întors la atribuțiile obișnuite pe care le are în cadrul familiei regale, aceasta fiind prima apariție după interviul răsunător în care vorbește despre problemele cu care s-a luptat în primul an de căsnicie din cauza presei britanice.

Vezi și: Meghan Markle și Prințul Harry, declarații fără precedent: „Nu voi accepta să joc jocul care a omorât-o pe mama mea”

 

Ieri Ducesa a participat la festivitatea de deschidere a summit-ului One Young World, ea având funcție de Vice Președinte al platformei Reginei Commonwealth Trust, organizație care s-a implicat în organizarea evenimentului.

Pentru această ocazie Meghan a ales să recicleze rochia rochia mov Aritzia, pe care a purtat-o și în ianuarie când era însărcinată.

Este a treia oară când Meghan Markle participă la acest summit. În 2014, la Dublin, ea a vorbit despre importanța drepturilor femeii și despre rolul pe care îl joacă bărbații în atingerea unei egalități, iar în 2016 când evenimentul a avut loc în Ottawa, Meghan a vorbit despre tinerii care luptă pentru transformarea socio-politică din lume și că ei sunt schimbarea de care avem noi toți nevoie.

Citește și: Meghan Markle a luat exemplu de la cumnata sa! Ducesa a reciclat rochia verde în care s-a logodit (Foto)

 

 

Distribuie articolul: