Un insider a povestit despre noua ocupație a cuplului. Aceștia vor să-și încerce puterile în calitate de producători și să lanseze propriul serial în SUA. 

Harry și Meghan tot încearcă să se afirme în mai multe domenii. Acum aceștia au ajuns și la cinematografie, unde doresc să-și încerce puterile în calitate de producători de film. Insiderul comunică despre faptul că soții deja s-au adresat la câteva companii media pentru a-și prezenta ideile. Despre proiect, încă, nu se cunosc foarte multe detalii. Unicul lucru despre care se cunoaște este că va fi un serial.

Foto: glamour.ru

Conform persoanelor din anturajul celor doi, una dintre companiile la care s-a adresat cuplul, este NBCUniversal. Se spune că soții s-au întâlnit deja cu cei mai buni manageri ai holdingului media, inclusiv cu președintele consiliului de administrație al NBCUniversal Content Studios, Bonnie Hammer, pe care Meghan îl cunoaște încă de la filmările serialului „Suits”.

Foto: glamour.ru

Reamintim că Meghan Markle a vociferat un film lansat de Disney+ încă în luna aprilie, de asemenea ea are intenții de a reveni la cariera actoricească și să se filmeze în filme despre super-eroi.

Sursă: glamour.ru

Distribuie articolul: