Ieri, cuplul regal relocat în America a fost surprins la o ieşire  pe străzile din Beverly Hills, chiar dacă au purtat măști au fost recunoscuți foarte ușor. Detaliu care a atras toate privirile a fost faptul că Meghan era îmbrăcată suspect de gros pentru o temperatură de circa 21 de grade.

Ducesa de Sussex a ales nu doar o haină groasă, cu glugă îmblănită, ci şi o căciulă şi cizme de piele înalte, în timp ce Harry a purtat o bluză subţire de vară.

Cei doi au intrat într-o clădire cu numeroase cabinete medicale şi centre SPA, lucru care dă de bănuit celor care suspectează o nouă sarcină pentru fosta actriţă.

La sfârşitul lunii noiembrie, soţia în vârstă de 39 de ani a Prinţului Harry a mărturisit prin intermediul unui articol public că a pierdut o sarcină în luna iulie a acestui an. Aceasta a detaliat momentul dureros în care a simţit că a pierdut copilul, după ce l-a luat în braţe pe fiul ei în vârstă de 19 luni, Archie, fiind internată, apoi, de urgenţă, la spital.

O sursă citată de presa tabloidă americană a declarat în noiembrie că cei doi n-au renunţat la gândul de a mai avea un copil şi că încearcă să-l conceapă cât mai curând.

Distribuie articolul: