După ce Prințul Charles cu soția au planificat să-și viziteze nepotul, cuplul regal se gândește să se întoarcă, temporar, în Marea Britanie. Motivul ar fi protestele masive ce se desfășoară în SUA.

La mijlocul lunii iulie, Harry și Meghan planifică să părăsească conacul din Los Angeles pentru o perioadă nederminată. Cuplul se va întoarce în reședința sa, Windsor. Cum spun insiderii, familia regală este îngrijorată pentru cuplu din cauza că multe manifestații protestatoare au loc chiar în preajma locuinței lor. Prințul Harry este înspăimântat de evenimentele ce se desfășoară în State și înțelege că planurile lor de viață eșuează și nu decurg așa cum își doreau.

Sursă: glamour.ru

Un insider menționează că Harry este bucuros să se întoarcă în Marea Britanie: „Harry își dorește întoarcerea în Marea Britanie, deoarece de când el și Meghan au părăsit Formgor Cottage, familia lor încă nu a reușit să obțină o locuință proprie”.

Se spune că protestele nu ar fi unicul motiv pentru care Harry și Meghan ar vrea să se refugieze în Marea Britanie. Presa occidentală menționează că ei acum trec printr-o perioadă mai grea și au avut parte de unele eșecuri, fapt ce le îngreunează adaptarea într-un nou loc.


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Sursă: glamour.ru