Meghan Markle și Prințul Harry se pare că vor apărea într-un episod special din „The Simpsons”. Ei își vor împrumuta vocile personajelor din celebrul serial american.

Este vorba despre o ediție specială, a spus producătorul emisiunii Al Jean. „Discutăm această idee. Am auzit că Megan vrea să facă actorie vocală”, a menționat producătorul.

Jean are dreptate: Megan, într-adevăr se implică în diferite proiecte de când ea și Prințul Harry au renunțat la titlurile regale și s-au mutat în Canada. Recent, Megan a semnat un contract cu Disney, potrivit căruia va sonoriza personaje din desene animate, iar banii câștigați vor fi transferați către organizația Elephants Without Borders, care este angajată în conservarea vieții sălbatice și protejează animalele de braconieri.

„Harry vrea să-și protejeze fiul de negativitatea și stresul pe care l-ar fi suferit în Marea Britanie”, spune o persoană din anturajul celor doi. „Știe cum e să crești, fiind în centrul atenției și, prin urmare, vrea să îi ofere lui Archie o viață normală”, mai spune aceasta.

Reamintim că în ianuarie a acestui an, prințul Harry, în vârstă de 35 de ani și Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani, au anunțat că renunță la titlurile lor regale și își vor câștiga singuri banii pentru viața proprie.

Sursă: glamour.ru

Distribuie articolul: