Prințul Harry și Meghan Markle au fost din nou criticați. De data aceasta pentru lansarea propriului podcast pe Spotify. 

Prințul Harry și Meghan Markle vor produce podcast-uri pe serviciul de streaming Spotify. Cuplul ar fi semnat un contract de mai mulți ani cu platforma în numele companiei pe care au creat-o, Archewell Audio.

„Iubim podcast-urile – ele ne reamintesc că uneori trebuie să ascultați cu adevărat pe cineva și să vă conectați fără a vă distrage atenția. Luând în considerare toate dificultățile din 2020, este foarte important să ne luăm timp pentru a face acest lucru – trebuie să ne auzim, să ne ascultăm poveștile reciproce și să ne amintim cum suntem cu toții conectați unul cu celălalt”, au spus Harry și Meghan într-o declarație comună. Aceștia au menționat că vor invita spectatorii să audă diferite opinii și puncte de vedere, iar podcastul lor se va concentra în general pe „găsirea bunătății și compasiunii”.

Primul podcast al cuplului, dedicat Crăciunului, va fi lansat la sfârșitul lunii decembrie. Edițiile complete vor începe să fie livrate în 2021. Este demn de remarcat faptul că nu toată lumea a fost mulțumită de noua inițiativă a lui Harry și Megan. Utilizatorii rețelelor de socializare au considerat fapta ipocrită, pentru că atunci când cuplul și-a dat demisia din atribuțiile de membru al familiei regale și s-a mutat din Anglia în Statele Unite, în ianuarie anul curent, au anunțat că vor să înceapă o viață departe de camerele foto și de ochii curioși cu fiul lor Archie.

„Prințul Harry și Meghan Markle au părăsit familia regală pentru că doreau intimitate și o viață normală ca oamenii obișnuiți. Și acum publică un podcast. Se pare că nu putem scăpa de ei în 2021”, se scrie pe Twitter.

Este o doză de adevăr în aceste cuvinte, pentru că soții au semnat un contract cu Netflix, au dat acordul să se filmeze într-o ecranizare și recent, au înființat propriul premiu.

Sursă: glamour.ru