Faptul că Meghan Markle se află în topul celor mai puternici influenceri din modă nu este neașteptat, însă surprinzătoare sunt totuși numele celor care ocupă primele două locuri din clasament.

Platforma Lyst, specializată în căutări legate de domeniul modei, a dat publicității topul celor mai puternici influenceri din modă în 2018, notează okmagazine.ro.

Pe primul loc se află, surprinzător, Kylie Jenner, urmată în clasament de sora ei, Kim Kardashian, iar apoi pe locul trei Meghan Markle. O cădere remarcabilă în clasament o are Kate Middleton, care anul trecut era pe locul 5, iar acum abia pe 16.

Locul ocupat de Meghan Markle în acest clasament se datorează atât spectaculoasei rochii de mireasă, cât și ținutelor pe care le-a purtat în timpul turneului de 16 zile în Australia, Noua Zeelandă, Fiji și Tonga. Merită precizat faptul că cele mai multe dintre piesele vestimentare și accesorii purtate de Ducesă s-au vândut ulterior în timp record.

Topul Lyst este bazat pe impactul avut de ținutele purtate de celebrități asupra căutărilor, vânzărilor și reacțiilor pe social media.

Vedetele muzicii pop domină ca număr clasamentul, în top 20 aflându-se Cardi B, Beyonce, Ariana Grande și Lady Gaga.

Foto: Google.com

Distribuie articolul: