Anul acesta, Kate Middleton a fost detronată din fruntea clasamentului celor mai „vorbite” Prinţese din familia regală britanică. Imediat după nunta cu Prinţul Harry, dar şi cu câteva luni înainte de fastuosul eveniment, Meghan Markle a devenit ţinta principal a tabloidelor.

De atunci şi până astăzi nu a trecut nicio zi fără o ştire despre Ducesa de Sussex. Mai mult decât atât ea, ea este comparată de multe ori cu Prinţesa Diana.

Recent, Casa Regală a Marii Britanii a dat un comunicat despre Meghan, iar tabloidele, aşa cum era de aşteptat, au căutat în arhivă, pentru a vedea când în istorie s-a mai întâmplat aşa ceva.

Din câte se pare, în acest an va fi organizată o expoziţie la Castelul Windsor, iar printre exponate se va afla şi rochia de mireasă a Ducesei de Sussex. Creată de designerul britanic Clare Waight Keller, care a devenit prima femeie director artistic al casei de modă franceze Givenchy, rochia a costat 220.000 de euro.

În anul 2011, rochia de mireasă a lui Kate Middleton, creată de Alexander McQueen, a putut fi şi ea admirată de publicul larg, însă la Palatul Buckingham, în cadrul expoziţiei care are loc în fiecare vară. Iar în anul 2007, pentru a aniversa cei 60 de ani de mariaj ai Reginei Elisabeta cu Prinţul Philip, rochia de mireasă a Reginei a fost expusă în Londra.

În trecut, şi rochia de mireasă a Prinţesei Diana a fost expusă timp de două luni în locul în care ea a copilărit, la Althorp, în Northamptonshire.

Distribuie articolul: