Meghan Markle deja de câțiva ani nu comunică cu tatăl său, Thomas Markle, și învinuiește tabloidele britanice de acest fapt. Meghan încă se „luptă” cu Daily Mail pentru că aceștia au publicat scrisoarea ei către Thomas, din 2018. Iar documentele noi confirmă că din cauza presei galbene, relațiile dintre tată și fiică au suferit mult. 

Sursă: glamour,ru

„Meghan a avut o relație foarte strânsă cu tatăl ei până când acesta a devenit protagonistul tabloidelor britanice”, au spus avocații lui Markle.

Anumite acte judecătorești mai susțin că Meghan acordă sprijin financiar tatălui său încă din 2014, după ce el a deținut un rol în serialul Force Majeure. Această declarație a venit ca răspuns la publicația Mail on Sunday, care spunea că Meghan încă nu i-a înapoiat tatălui său banii, pe care i-a cheltuit pentru studiile ei universitare.

„Thomas Markle din când în când oferea lui Meghan sprijin financiar, la fel cum i-a oferit sprijin financiar și Meghan, imediat după ce a început să câștige bani”, se stipulează în documente.

Reamintim că Meghan și tatăl ei, Thomas, nu au mai comunicat de câțiva ani. Motivul conflictului au fost fotografiile regizate, pe care Thomas le-a făcut în ajunul nunții fiicei sale. În fotografie, se arată că Thomas se pregătește pentru sărbătoare, ia măsurile pentru un costum și citește știrile despre Meghan și prințul Harry într-o cafenea. Thomas a fost plătit cu o sumă de 100.000 dolari pentru aceste fotografii.

Sursă: glamour.ru

Cu câteva zile înainte de nuntă, Thomas a anunțat că nu va putea veni la nuntă din cauza atacului de cord. După care a spus că se simte mai bine, ulterior a început să întrețină o legătură strânsă cu presa. Când Thomas apărea pe paginile presei britanice, Meghan niciodată nu era afișată într-o lumină bună. El susține că Meghan a întrerupt orice legătură cu el, deși conversația publicată vorbește viceversa.

Reamintim că odată ce Meghan a devenit soția prințului Harry, aceasta are des probleme cu presa britanică, fiind și acesta un motiv pentru care cuplul a optat pentru părăsirea Marii Britanii.

Sursă: glamour.ru