Ducesa de Sussex a vorbit fără notițe, timp de trei minute, în fața unei audiențe prezente la primul ei eveniment organizat în calitate de membră a familiei regale britanice. Ce subiect a abordat și cum s-a descurcat?

Pe 20 septembrie, Meghan Markle a vorbit despre “o muncă impresionantă făcută din dragoste” în timpul primului eveniment organizat de ea. Ducii de Sussex au găzduit la Palatul Kensington un eveniment făcut special pentru lansarea cărții de bucate la care a lucrat și Meghan.

Prințul Harry și mama fostei actrițe hollywoodiene, Doria Ragland – venită special din Los Angeles în Marea Britanie săptămâna aceasta – au privit-o încântați pe Meghan vorbind liber, timp de trei minute, despre primirea incredibilă pe care i-au făcut-o femeile de la Hubb Community Kitchen, la scurt timp după ce se mutase în Londra.

„Lucrul, timp de nouă luni, la acest proiect a fost o trudă realizată dintr-o mare dragoste. De-abia mă mutasem în Londra și m-am simțit imediat binevenită în această bucătărie. Am simțit căldura și bunătatea voastră, dar și faptul că puteam fi în acest oraș și în această încăpere atât de multiculturală, în ciuda dimensiunii ei reduse”, și-a început Ducesa discursul.

Citește și: Meghan Markle, la cratiță! Așa nu ai mai văzut-o pe Ducesa de Sussex (Foto\Video)

Distribuie articolul: