Ducesa de Sussex, Meghan Markle, a împlinit marți, pe 4 august, vârsta de 39 de ani. Regina Elisabeta a fost prima din familia regală care i-a transmis public un mesaj de felicitare, după care a urmat mesajul Ducilor de Cambridge.

Această aniversare a prins-o pe Meghan Markle în Los Angeles, alături de soţul ei, Prinţul Harry şi de fiul lor, Archie, de un an şi trei luni.

Deși câteva luni în urmă, Regina Elisabeta a Marii Britanii a fost și ea omagiată, dar nu a părimit niciun mesaj oficial din partea Ducilor de Sussex, pe contul de Instagram a apărut un mesaj de felicitare pentru Meghan Markle.

Ducesa a primit felicitări din partea Reginei Elisabeta a II-a, care a fost prima din Familia Regală care i-a urat „La mulţi ani“, urarea a fost însoțită de o fotografie făcută în 2018, în care suverana apare împreună cu Meghan.

„Îi urăm ducesei de Sussex o aniversare fericită!“, se arată în mesaj.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de The Royal Family (@theroyalfamily) pe

După care, cei care au felicitat-o pe Meghan Markle au fost ducii de Cambridge, Kate Middleton şi prinţul William, dar şi socrul ei, prinţul Charles și Camilla.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Clarence House (@clarencehouse) pe

Meghan Markle a avut parte de o aniversare discretă, petrecută cel mai probabil la reşedinţa din Beverly Ridge, locul în care ea şi prinţul Harry s-au refugiat, potrivit presei internaţionale. Cei doi şi-au redus semnificativ ieşirile în public de când California înregistrează cele mai multe cazuri de COVID-19 de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

Fii Patreon-ul EA.md! Donează ca să putem crea liniștite știri și materiale pentru tine – Patreon EA.md