Megan Fox și interpretul Kolson Baker, cunoscut sub pseudonimul Machine Gun Kelly, petrec mult timo împreună și adesea împărtășesc momente din viața lor pe rețelele de socializare. Recent, Megan, pentru prima oară i-a făcut o declarație de dragoste publică actualului său iubit. Fostul ei soț Austin Green a venit cu o reație de răspuns. Se pare că e gelos foc!

Aceasta a distribuit un selfie unde ambii apar dezgoliți și și-a declarat sentimentele pe care le are pentru Machine Gun Kelly.

„Un băiat incredibil de frumos… inima mea îți aparține!”, a scris ea.

La aproximativ două ore după publicarea sa, fostul ei soț, Brian Austin Green, în vârstă de 47 de ani, a publicat o fotografie cu cei patru fii ai său (Kassius, în vârstă de 18 ani, Noah, în vârstă de 7 ani, Bodhi în vârstă de 6 ani și Journey în vârstă de 3 ani) alături de care a scris un text asemănător. Amintim că mama lui Bodhi, Noah și Journey este nimeni alta decât Meghan Fox.

„Niște băieți incredibil de frumoși… inima mea vă aparține!”, a scris Brian.

Urmăritorii lui Austin au înțeles spre ce bate actorul. Și în timp ce unii au tratat cu umor situația, alții l-au acuzat de imaturitate.

La scurt timp după ce Megan a făcut cunoștință cu Machine Gun Kelly s-a aflat și despre faptul că aceasta s-a despărțit de soțul ei.

 

Într-un interviu recent aceasta a recunoscut că de la bun început a simțit o energie foarte bună care o atrăgea la actualul ei iubit.

Sursa: Spletnik.ru