Preotul cu pagină de facebook și un canal de youtube, Maxim Meliniti a decis să își închidă contul de facebook pe care îl are și unde era foarte activ. Preotul spune că decizia a fost luată în urma atacurilor la persoană de care are parte din partea internauților și nu doar. 

Anunțul a fost făcut astăzi pe pagina de facebook a preotului:

„SCRISOARE DE ADIO
Ținând cont de multiple insultări, calomnii și atacuri în public și în privat la adresa mea sau a familiei noastre, am luat decizia să închid contul meu de Facebook, precum și de pe alte rețele de socializare. Dragi oponenți, de acum nu vă mai chinuiți să-mi numărați like-uri, nu-mi căutați greșelile gramatice sau de ordin profesional. Dragi prieteni și prietene, de acum mă puteți vedea sau auzi doar pe viu, în biserică, în sat, în stradă și prin oraș.Binecuvântarea Domnului să fie mereu peste noi! PAX VOBIS.” 

Vezi și: Maxim Melinti va putea oficia din nou slujbe la biserica de la Ghidighici

Amintim că preotului Maxim Melinti a fost implicat în acest an într-un scandal când i s-a interzis să mai oficializeze slujbe în biserică după ce a primit o diplomă  de  la o organizație care pledează pentru drepturile minorităților sexuale. Ulterior Parohul bisericii de la Ghidighici a ținut  un briefing de presă în care și-a cerut iertare de la Biserica Ortodoxă, Mitropolitul Vladimir și comunitatea creștină, iar Mitropolia a decis să îi permit să oficializeze din nou slujbe în Biserica de la Ghidighici.

Sursa: facebook.com