Cafeau nu doar că te ajută să te trezești dimineața și te umple de energie, dar este un ingredient des întâlnit în multe produse de îngrijire. Astăzi vrem să vă povestim despre o mască cu cafea, care ar trebuie să stimuleze creșterea părului. Nu ai decât să o încerci și să ne spui părerea ta:

Cofeina conținută de cafea este un ingredient excelent pentru stimularea creșterii părului. Stimulează circulația sanguină, ceea ce contribuie la fortifierea foliculilor de păr.

Ingrediente:

– șampon

– 5 linguri cu cafea instant

– 5 linguri cu apă

Folosește un șampon cât mai natural, de preferat unul pentru bebeluși. Încălzește apa și adaugă cafeaua instant. Amestecă bine până când toată cafeaua instant este complet dizolvată. Toarnă cafeaua dizolvată peste șampon, cu ajutorul unei pâlnii. Pune capacul și agită bine. Lasă șamponul să stea timp de două ore înainte de a-l folosi. Spală-te pe cap cu acest șampon așa cum o faci în mod normal. Lasă-l să acționeze timp de cinci minute înainte de a te clăti.

Vezi și: Cea mai bună mască pentru părul uscat! Doar trei ingrediente din bucătărie îți pot schimba podoaba capilara (Video)

Distribuie articolul: