Pe 9 februarie 2022, la Los Angeles, a avut loc premiera mondială a comediei romantice Marry me. Pentru publicul larg aceasta este disponibilă în cinematografe din 11 februarie.

„Marry me” este cel mai nou film cu Jennifer Lopez, Owen Wilson și Maluma care promite să revoluționeze panorama cinematografică. Artistul Colombian este la prima experiență. El a afirmat, în nenumărate rânduri, că este onorat să debuteze în cinematografie într-un film produs la Hollywood, alături de nume atât de grele. Pentru JLo filmul este o revenire la proiectele romantice de pe marile ecrane. Actrița americană care a protagonizat filme precum „Wedding Planner” sau „Maid in Manhattan” s-a dovedit a avea un loc greu de demontat în acest gen de film.

Coloana sonoră a comediei romantice conține single-uri și duete originale ale celor doi artiști. Acestea deja se află în topurile preferințelor muzicale ale ascultătorilor. Pe durata filmului pot fi auzite „Marry me”, „Pa ti”, „Love of my life”, „Segundo”, „On my way” și alte melodii de pe albumul cu același nume înregistrat de cei doi artiști.

Trailerul filmului a devenit viral pe rețelele de socializare, fiind apreciat de milioanele de fani ai artiștilor. Îl poți vedea aici: Marry_me_trailer

Lansarea inițială, care era programată pentru 12 februarie 2021, a fost amânată din cauza pandemiei de Covid-19. Dar se pare că aștepratea a meritat. Filmul are recenzii pozitive de la cei care au reușit să îl vadă.

Despre ce este „Marry Me”?

La fel ca Jennifer Lopez, personajul ei din film (Kat Valdez) este un superstar. Și partenerul ei, Bastian (interpretat de Maluma) este un idol muzical. Cei doi preconizează să se căsătorească în direct, în cadrul ceremoniei cu titlul „Căsătorește-te cu mine”. La eveniment urmează să participle milioanele de fani pe care îi au cei doi. Cu toate acestea, cu câteva minute înainte de a ajunge în fața altarului, Kat află că partenerul ei o înșală cu asistenta sa. Ca răspuns, vedeta alege impulsiv o persoană din public pentru a continua nunta.

Charlie Gilbert (Owen Wilson), alt veteran al comediilor romantice, are rolul unui profesor de matematică divorțat. El participă la eveniment încurajat de fiica sa și de prietena sa cea mai bună. Nici nu bănuiește că va deveni viitorul soț al unei celebrități mondiale.

Pe cine poți vedea în Marry Me?

Jennifer Lopez – actrița americană o interpretează pe Katalina „Kat” Valdez, care este un superstar scufundat într-o relație furtunoasă cu Bastian.

Maluma – cântărețul columbian îl dă viață lui Bastian, care este un artist de succes și câștigător al unui Grammy.

Owen Wilson – actorul joacă rolul lui Charlie Gilbert. Un profesor de matematică divorțat care, de când a plecat soția sa, nu-și găsește curajul să înceapă o nouă relație. Cu toate acestea, fiica lui îl convinge să participe la un eveniment. Fără să știe sau să-și dorească, viața lui va lua o întorsătură neașteptată.

Sarah Silverman – actrița și scriitoarea americană o interpretează pe Parker Debbs, cea mai bună prietenă a lui Charlie.

Și pentru alte roluri producătorii au ales nume notorii. Spre exemplu actrița și activista britanică – Jameela Jamil, dar și comedianul și prezentatorul de televiziune – Jimmy Fallon au câte un rol în acest film.

După lansarea filmului în cinematografe actorii și-au manifestat emoțiile pe rețelele de socializare și și-au îndemnat urmăritorii să îl vizioneze.

Îți dorești să vezi filmul? Află că acesta se proiectează și în cinematografele din Chișinău. Așa că, dacă încă nu ți-ai făcut planuri pentru ziua îndrăgostiților, vizionarea „Marry me” poate fi o ideie minunată pentru această zi.

Sursa foto: marryme.movie

Distribuie articolul: