Mario Dedivanovic, cel care de mai bine de 12 ani make-up artistul lui Kim Kardashian, are nouă milioane de urmăritori pe Instagram, propria colecție de make-up și o experiență vastă în domeniu. Într-un interviu cu Page-Six, artistul a vorbit despre ce trenduri de make-up vor domina această toamnă.

Toamna este momentul pentru a trece de la rutina simplă de vară la una mai avansată. Pe măsură ce ne apropiem de sărbători, gândiți-vă la culori mai bogate și mai îndrăznețe pe ochi și buze” a spus Mario.

Apoi a adăugat: „Toamna trecută, atenția s-a îndreptat spre îngrijirea pielii, care a evoluat către tendința de a obține un aspect sănătos și strălucitor al pielii, așa cum vedem acum peste tot”.

„Anul acesta, culoarea revine, dar machiajul cu ingrediente benefice pentru îngrijirea pielii va fi cu siguranță la modă”, menționează Dedivanovic.

În legătură cu produsele de make-up, Mario îi sfătuiește pe oameni să investească în produse „atemporale, care funcționează bine pentru ei, indiferent de sezon și care îi fac să se simtă minunat”. Astfel, el a împărtășit cele cinci tendințe în make-up, care merită încercate în acest sezon:

1. Sprâncene dese, naturale

Sunt un mare fan al acestui trend, deoarece îmi plac sprâncenele pufoase, pieptănate, care nu sunt date cu prea mult fard sau creion. Pentru o vreme, tendința a constat în sprâncene foarte nefirești, aspre, așa că aceasta este o schimbare binevenită pentru mine, deoarece îmi place machiajul care îmblânzește fața.”

2. Buze mate, delicate

„Toată lumea așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă la nuanțele de buze preferate, iar un finisaj delicat mat este frumos pentru toamnă. Confortul este esențial, totuși, ne-am obișnuit să ne simțim confortabili în orice, de la hainele pe care le purtăm până la formulele de machiaj pe care le alegem, iar rujul nu ar trebui să fie o excepție”.

3. Tonuri de mov

„O nuanță superbă de mov prăfuit este frumoasă, indiferent dacă este purtată pe ochi, obraji sau buze sau ca un aspect monocromatic”.

4. Conturul feței cu fard de obraz (tehnică numită “draping”)

„Îmi place orice tehnică care sculptează și îmbunătățește ușor fața și este un semn al machiajului anilor ’70. Drapingul este în esență conturarea feței cu fard de obraz în locul produsele tradiționale de contur”.

5. Fon de ten cu acoperire ușoară sau bb cream

„Pielea proaspătă, strălucitoare, de vară se transformă în lunile de toamnă. Îmi plac cremele hidratante și bb cremurile care uniformizează tonul pielii tale fără să ofere un aspect încărcat”.

Sursa: pagesix.com

Foto: weheartit