Noua piesă a fost scrisă în stil balcanic, autorul melodiei fiind tânărul compozitor Ion Busuioc. Iată ce detalii ne-a dezvăluit Mariana Mihăilă despre videoclip.

În videoclip se spune povestea unei prietenii din liceu care rezistă în timp. Una din locațiile în care s-a filmat este liceul „Petru Zadnipru” unde artista și-a făcut studiile și a legat prietenii.
big-mariana-mihaila-lanseaza-un-nou-videoclip-gasca-mea-filmat-in-banca-liceului-unde-a-invatat
 „E o premieră pentru mine, căci abordez pentru prima dată în viață stilul balcanic. Dar mi-a plăcut la nebunie și acest gen muzical. Filmarile au durat 3 zile și au fost implicate foarte multe personaje: 9 actori principali și 6 actori secundari. Au participat la filmări 20 de elevi din clasa a 11-ea. Actrița profesionistă și Directorul teatrului Guguță a jucat rolul de profesoară. 3 dansatori din show balletul Just Friends au jucat rolul colegilor. Acțiunea începe într-un pub unde își dă întîlnire o gașcă de tineri a căror prietenie s-a născut de pe băncile liceului. Prezentul se intercalează cu trecutul și amintirile care ne leagă. Ne amintim cu zâmbet și hohote de râs de peripețiile pe care le făceam în timpul anilor de liceu. Rolul principal în videoclip îi revine lui Anatol Melnic, care este cel mai pus pe șotii elev și face multe trăsnăi. Sunt surprinse multe scene comice și interesante. Am ales să filmez chiar în liceul unde am învățat: liceul „Petru Zadnipru” din Chișinău.”
18217649_1391460130912596_1890665868_n
Ca să stârnească nostalgie în sufletele celor ce vor viziona videoclipul, Mariana Mihăilă a insistat ca filmările să aibă loc într-o clasă care încă nu a fost renovată, cu mobilier vechi.
„Avem o scenă filmată și la liceul sportiv din sectorul Ciocana pentru că am avut nevoie de sala de festivități care arăta exact ca pe timpurile când eram elevă. Fiind implicate atâtea personaje am apelat și la stilisti care să aibă grijă de imaginea fiecăruia care apare în cadru. Am purtat fiecare câte 4 ținute și ne-a ajutat mult la acest capitol stilistul vestimentar Ylianna Danko. Fără ea nu știu ce mă făceam. De părul nostru a avut grijă hair-stilista Victoria Ghercea. Apropo, mi l-a vopsit special pentru filmări într-o culoarea apropiată de cea naturală. Am devenit șatenă din nou pentru videoclip, ca să semăn mai mult cu o adolescentă”, a povestit Mariana Mihăilă pentru Ea.md.
18281066_1391437037581572_623201801_n
Scenariul videoclipului „Gaşca Mea” a fost gândit de soții Ina şi Oleg Butnaru. Istoria e simplă: mai mulți liceeni se împrietenesc, iar atunci când se maturizează, deși au profesii și drumuri diferite, rămân la fel de uniți ca în liceu. Formează aceeaşi gaşcă nebunatică. Scenariul este inspirat din fapte reale. Videoclipul va fi lansat pe 4 mai, pe contul oficial YouTube al artistei, la ora 20.00.