Dacă acum două zile ne-a pus pe jar cu noutatea că lansează un clip nou-nouț, Mariana Mihăilă și-a scos din „cuptor” noua producție în această seară. Videoclipul pentru piesa „Gașca mea” vine să ne amintească despre dulceața anilor de școală și de amintirile celei mai frumoase perioade a vieții!

d„Vă invit să vizionați cea mai nouă producție muzicală, la care s-a lucrat intens și cu multă dăruire. Videoclipul „Gașca mea” sper să trezească în inimile voastre nostalgia anilor de liceu și să vă facă bună dispoziție. Sunt recunoscătoare echipei de creație, prietenilor mei, tuturor oamenilor care au fost receptivi și au depus mult suflet ca să iasă un produs cât mai bun”, mărturisește Mariana Mihăilă.

Mariana Mihăilă lansează un nou videoclip. Textul piesei „Gașca mea” îi aparține artistei

b

fgArtista dezvăluie că de alegerea outfit-urilor pentru actori s-a ocupat stilista Ylianna Danko, la coafuri a muncit cu grijă hairstylista Victoria Ghercea, iar la machiaj – makeup artista Ecaterina Chiticari. A fost foarte grea reproducerea stilului anilor ’90-’00, însă cu o echipă întreagă alături, nimic nu a fot imposibil.

„Acest videoclip nu ar fi avut atâta viață fără participarea prezentatorului Anatolie Melnic și actriței Gabi Lungu. Mi-a plăcut nespus de mult show-ul impresionant de lumini oferit de echipa FESTIV.MD și Costi Burlacu. Liceul „Petru Zadnipru”, în care am învățat, ne-a primit cu atâta căldură și nu pot să nu menționez amabilitatea directorului Daniela Barnaciuc precum și elevii clasei a 11-a A, care au participat la filmări. De asemenea Liceul Sportiv din Capitală ne-a oferit sala de festivități pentru realizarea filmărilor, iar Rugby Pub, împreună cu Irina Arina, au fost o gazdă la fel de bună”, adaugă artista.

gser

Scenariul videoclipului, unul semnat de soții Ina și Oleg Butraru, i-a căzut cu tronc Marianei Mihăilă încă din start.

„Personajele din videoclip și-au jucat bine rolul: dansatorii de la Just Friends Ballet- Irina Antofica, Dumitru Gh, Vita Cristeva, de asemenea muzicianul Nicolae Hodinitu, tînărul actor Nicov Eugen, Chiticari Ecaterina, fotograful Capbatut Ion, Olaru Pavel, Roma Siminiuc și profesorul de la liceul „Petru Zadnipru”, domnul PAVEL Proca. Sper să apreciați toată nebunia acestui clip”, adaugă interpreta. 

gsdr

Foto: captură video