Dacă ieri am crezut că Adrian Ursu și Irina Negară au plecat în vacanță singuri, uite că am greșit amarnic! De fapt, cuplul i-a făcut o surpriză fetiței lor, Maria-Andreea, și i-au organizat o vacanță de neuitat în țara lui Moș Crăciun!

Atât interpretul, cât și soția sa, evită să publice imagini cu fetița lor, Maria-Andreea, încercând cu tot dinadinsul să o protejeze pe micuță de ochii curioșilor.

„Am venit aici pentru fiica noastră, Maria-Andreea, dar suntem tare impresionați toți! 🤩 O vacanță inedită în țara lui Santa Claus!”, dezvăluie interpretul.

Adrian Ursu a publicat un filmuleț, în care, deși nu putem vedea chipul ei, o putem auzi pe fetiță exprimându-și entuziasmul.

„Vai ce frumos e în pădure.. ne duc renii… Mulțumesc!”, exclamă Maria-Andreea.

Ei și cum să nu fie încântată de o plimbare cu cei mai devotați prieteni ai lui Moș Crăciun sau Santa Claus! Nu știm dacă a făcut cunoștință cu Rudolf, Comet sau ceilalți șase reni, dar cu siguranță i-a îndrăgit pe cei pe care a avut ocazia să-i întâlnească.

Adrian Ursu a publicat, ulterior, imagini din aeroport, semn că vacanța lor a luat sfârșit, dar cu siguranță o astfel de experiență va rămâne pretudindeni una dintre cele mai frumoase amintiri a Mariei-Andreea și a părinților ei.

Vezi mai multe imagini din vacanța familiei în Laponia: Adrian Ursu și Irina Negară, vacanță de vis în Laponia. Cât de frumos e acasă la Moș Crăciun (Foto)

Sursa: Instagram

Vezi și: „După Cortină” cu Adrian Ursu, despre fiica Maria-Andreea, cum a cântat neinvitat la o nuntă și o nouă premieră (Video)