Pe 6 iulie, pe teritoriul Goodzone, va avea loc cea de a cincea ediție a festivalului FOSFOR. La fel ca și în anii precedenți, evenimentul își va deschide ușile pentru mii de persoane tinere, active, gata pentru noi experiențe, descoperiri și emoții.

Fosfor – mai mult de 11 ore de mixuri ale celor mai populari DJ-i, o energie aproape palpabilă de libertate și creativitate și un sentiment senzațional de bucurie și de adrenalină.

Cine va mixa la FOSFOR 2019:

  • Matisse & Sadko – acest duet îmbătător și charismatic a participat nu numai o dată la cele mai renumite festivaluri de muzică electronică din lume: „Tomorrowland”, „Ultra Europe”, „Ushuia”, „Weekend Festival”, „Alfa Future People” etc. Matisse & Sadko au devenit primii DJ-i ruși, ale căror piese au cucerit de trei ori chart-ul mondial „Beatport”.
  • The Prince Karma – un tânăr artist, care devine din ce în ce mai popular. Single-ul său „Later Bitches” de label-ul „Ultra Records”, după o lună de la lansare, s-a plasat simultan în topul multor chart-uri europene și în top-15 al chart-ului mondial „Shazam”.
  • Volac – un duet rus, ale cărui melodii se disting printr-un sunet ușor de recunoscut: bas profund, groove ritmic și energic. Piesele din prima lansare solo „Disco Tetris” s-au plasat în TOP10 al magazinului „Beatport”.
  • Teddy Killerz – reprezentanți strălucitori ai genurilor de muzică electronică, cum ar fi drum and bass, dubstep și trap. Acest proiect de drum and bass este popular în toată lumea. De la începutul carierei sale muzicale, Teddy Killerz a reușit să colaboreze cu mai multe bass-label-uri mondiale.
  • Kashin – rezidentul „Style. Party” – un proiect muzical senzațional rusesc. Piesele lui Kashin sunt o combinație de muzică house și rap. Artistul se caracterizează modest ca: DJ, interpret, designer grafic și producător din Sankt Petersburg.
  • Tinerele talente – DJ-i moldoveni.

Anul acesta, festivalul își va încânta audiența cu un mix adevărat de stiluri și tendințe. Drum&bass, trance, progressive house, electro, future house, trap, dubstep, future bass, g-house, deep-house – fiecare își va găsi stilul de muzică pe plac. FOSFOR va risipi toate miturile și-ți va lărgi cunoștințele despre muzica electronică!

Biletele la festival pot fi achiziționate online, pe site-urile: Afisha.md, MTicket.md, Fest.md sau la oficiul companiei Simpals, situat pe adresa: str. Calea Orheiului 28/1.

Atenție la perioadele Presale. În ziua evenimentului, pe 6 iulie, intrarea pe teritoriul festivalului va costa 350 de lei.

Pentru a ține pasul cu actualizările și știrile viitorului eveniment, urmați paginile FOSFOR de pe rețelele de socializare.

Distribuie articolul: