Saga filmelor de acțiune Fast & Furious are o nouă ediție, Fast X, care a fost prezentată cu stil la Roma. Cu maiestuosul Colosseum ca photocall perfect, orașul italian a fost decorul membrilor distribuției, printre care Vin Diesel, Nathalie Emmanuel, Brie Larson, Helen Mirren, Michelle Rodriguez, Jason Statham și actrița Charlize Theron.

Interpreta sud-africană a fost marea vedetă a evenimentului datorită look-ului său minunat cu care a făcut ca manichiura ei neagră franțuzească să devină noua noastră obsesie.

Uite că am avut exemple în ultimele săptămani cu unghii machiate într-un mod clasic cărora li s-a dat o întorsătură prin culoare și degrade – fără a merge mai departe, Jennifer Lopez a purtat în urmă cu câteva zile la premiera filmului „The Mother”, o manichiură frantuzeasca in un ton maro pe care omul responsabil de acest lucru, Tom Bachik, l-a numit „Heavenly French” – dar nu observasem rezultatul bun care se putea da pur și simplu schimbând linia subțire albă cu una neagră.

Așa a făcut Charlize Theron, mizând pe o manichiură simplă, discretă și minimalistă dar cu acea atingere neagră care înlătură orice asociere cu tradiționalul cu o lovitură de pix.
Acest mic gest i-a transformat complet mâinile și a fost perfect pentru a însoți restul ținutei, care a fost unul dintre seturile care au putut fi văzute în spectacolul de colecție haute couture pentru sezonul primăvară-vară de la Dior. Era o rochie lungă de plasă brodată cu paiete care avea un rând de nasturi mici în toată partea centrală pe care i-a prins doar în talie pentru a expune, pe lângă picioarele infinite, un top și niște microshort, toate în negru.

De asemenea, a continuat cu total black cu pantofi, stiletto manual și o beretă neagră, pe care a purtat-o ​​în lateral peste părul ei măgulitor, scurt, tip bob, pe care l-a coafat cu vârfurile în afară. Ca bijuterii, Charlize Theron a optat pentru un pandantiv lung și o cătușă originală strălucitoare.

Distribuie articolul: