Avon Moldova este una dintre companiile care se implică activ și plenar în campanii sociale. Prin acțiunile planificate, compania de cosmetice se implică în găsirea soluțiilor la diferite probleme legate de sănătatea femeilor și armonia familiei.

Recent, compania a oferit o donație în valoare de 300.000 de lei Asociației Obștești „Societatea Educație pentru Sănătate”, pentru un proiect de investigații cu ajutorul mamografului mobil, desfăşurat în parteneriat cu centrul medical Excellence.

„Nu poți să faci nimic nici pentru tine, nici pentru familia sau compania în care lucrezi dacă nu ești sănătos. Lupta împotriva cancerului la sân afectează foarte multe femei. Știu asta, pentru că am și eu în cercul de prieteni doamne care la 40 de ani sunt afectate de această boală necruțătoare. Anul trecut am avut un centru de diagnosticare mobil care a trecut prin toată Moldova. Am avut 600 de mamografii gratuite, iar rezultatul ne-a speriat: doar 15% dintre femei au fost sănătoase, iar 85% au avut o problemă mai mică sau mai mare. Anul acesta ne-am propus să acoperim un număr mai mare de femei. Fondurile acestea vin chiar de la Clienţii noştri prin achiziţionarea produselor cu fundiţă roz”, a declarat Directorul Avon Moldova, Răzvan Stănescu.

Fundita3Din donația oferită de Avon se vor putea efectua 750 de mamografii pentru femeile din raioanele cu cea mai mare incidență a cancerului glandei mamare, conform ultimelor date oferite de Institutul Oncologic. Listele pentru investigații sunt întocmite de către medicul de sector, iar în vizor sunt femeile din zona de risc, care nu au mai fost examinate anterior.

Începând cu 30 octombrie mamograful staţionează la Ocniţa, din 13 noiembrie pleacă la Briceni, iar din 27 noiembrie vor fi examinate femeile din Rîşcani.

Menționăm că Avon desfășoară anual două campanii sociale cu scopul de a informa populația cum se depistează violența domestică, unde pot apela femeile în cazul în care s-au ciocnit cu ea, dar și despre diagnosticarea precoce a cancerului mamar. Banii alocați pentru aceste acțiuni vin din donațiile directe, în baza vânzărilor unor produse destinare acestora. În fiecare Broșură găsiți produsele cu fundiță roz și cele cu semnul infinitului, iar profitul din vânzarea lor este donat integral. Fiecare client sau Reprezentant Avon poate contribui la o faptă bună, procurând un produs util pentru el.

Bratara cu funda

P