Mai multe mămici anunță un protest în fața Ministerului Sănătății, în susținerea pediatrului Mihai Stratulat, care a fost nevoit să-și sisteze activitatea pe grupul Ask a doctor pe care îl modera. 

Mămicile vor ieși în stradă și vor protesta în fața ministerului Sănătății împotriva diagnozelor false, despre care a vorbit pediatrul într-o postare recentă.

Ulterior reprezentanții spitalelor implicate și Ministerului Sănătății au venit cu o reacție, dar care nu a mulțumit mămicile, astfel, după ce Mihai Stratulat și-a sistat activitatea pe grupul pe care îl administra, acestea au creat un eveniment pe facebook. Este vorba despre evenimentul „Protest Pașnic Al Mamelor! Stop Diagnozelor False!” care va avea loc pe 13 august începând cu ora 10:00.

„Se anunță un protest pașnic ” Stop Diagnozelor False, Suntem cu Mihai Stratulat “. Vom ieși în stradă pentru a ne proteja interesele și pentru a spune pe nume lucrurilor ce vor să îl împiedice pe medicul copiilor noștri să activeze în continuare.”, au anunțat organizatorii.

Sursa: Facebook.com

Vezi și: Constatările Ministerului Sănătății după acuzațiile pediatrului Mihai Stratulat, privind diagnozele greșite

Distribuie articolul: