Antonia Samoil este unul dintre modelele feminine la care ne întoarcem întotdeauna cu admirație. Deținătoare a gradului militar „locotenent-colonel” și, de curând, autoare a unei afaceri, această doamnă a adus pe lume 5 copii minunați, iar după tot atâtea nașteri, poate afirma cu mândrie că a găsit forma fizică în care se simte absolut minunat. Care e secretul, vedeți mai jos.

În ultima perioadă am învățat că alimentația corectă nu este o dietă, ci un stil de viață. Dacă vrei să arăți bine nu doar o zi sau o lună, ai nevoie să faci o schimbare pe termen lung a obiceiurilor alimentare.

Da, la început poate nu este atât de ușor să faci asta de unul singur, dar dacă ai un antrenor care te sprjină și te ghidează, poți reuși.

Învață arta trăitului sănătos, căci asta este cea mai eficientă metodă de a fi în cea mai bună formă toată viața!”, susține Antonina Samoil, trădând și „efectul” acestei teorii de succes pentru fiecare femeie.

18485668_1454592244620274_3166125629371716365_n

În luna februarie, EA.md a publicat un interviu cu povestea acestei frumoas familii, iar cu acea ocazie, Antonina Samoil ne dezvăluia:

„Indiferent de câți copii am, trebuie să arăt bine, în primul rând pentru mine, de aceea după fiecare naștere făceam sport și mă limitam, desigur, în mâncare. Important este să îți dorești și dacă dorești, neapărat reușești. De exemplu, mă trezesc nu la 6.30, dar la 5.30 și ora dată o dedic pentru a mă aduce în ordine.”

Vedeți articolul integral:

Antonina & Valentin Samoil: „Nu trebuie să alergați după sufletul pereche. Dumnezeu o va face pentru voi!”

Foto: Arhiva personală