Pepper, mama lui Chrissy Teigen, a postat un video în care își ia rămas bun de la, nepotul său decedat, Jack. Este greu de crezut ce li s-a întâmplat, iar Pepper abia de își ține emoțiile sub control.

Vezi și: Chrissy Teigen şi John Legend sunt sfâşiaţi de durere. Chrissy a pierdut sarcina

Chrissy, în vârstă de 34 de ani, a anunțat miercuri că și-a pierdut tragic al treilea copil la jumătatea sarcinii. Totul s-a întâmplat la câteva zile după ce a fost internată la spital cu sângerări severe.

Joi, mama modelului, Pepper, a împărtășit mai multe momente cu ea, în timp ce-și ia rămas de la bebeluș în inyeriorul spitalului.

„Mă doare inima, te iubesc atât de mult iubitule Jack”, a scris ea.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

My heart aches love you so much baby Jack 👼🏻❤️❤️ #สู่สุขตินะลูก

Публикация от Pepper (@pepperthai2)

Familia a luat curajoasa decizia de a împărtăși în mediul online tragica lor pierdere, în încercarea de a ajuta pe oricine altcineva care trece prin asemenea momente.

Amintim că, Chrissy era în jur de 20-24-a săptămână de sarcină, aceasta a fost internată în spital din cauza unei hemoragii puternice, într-un sfârșit, cu părere de rău, modelul a pierdur sarcina.

Amintim că, Chrissy și soțul său John Legend mai au împreună doi copii, este vorba de o fetiță și un băiat care au vârsta de 5 ani și respectiv 2 ani.

Sursa: Dailymail.com