Pentru a efectua experimente, nu trebuie să fii un om de știință cu un laborator imens. Fiecare dintre noi poate realiza un experiment asupra propriei persoane, exact cum a făcut și mama a trei copii, în vârstă de 39 de ani. Lincy Hope a decis să se testeze la rezistență: a petrecut 36 de ore fără somn, documentând modul cum va fi afectat exteriorul ei după atâtea ore fără somn.

În prima zi a experimentului, femeia s-a trezit la 6 dimineața. Ea spune că datorită copiilor, cunoaște foarte bine ce este insuficiența de somn, mereu se trezește dimineața și are cearcăne, de care niciodată nu este mulțumită. La 10 dimineața, Lincy a făcut un duș și a aplicat un machiaj lejer pe față.

8 ore fără somn

Lincy spune că plimbările în aer liber cu copiii au și efecte pozitive asupra aspectului fizic. La 19:30, femeia a adormit doi copii, a șters machiajul și a aplicat o cremă hidratantă. Ea recunoaște că încă se simte destul de vioaie.

18 ore fără somn

De obicei, Lincy se culcă la 22:00, dar nu astăzi. A reușit să facă treburile casnice și să se uite la televizor, până la miezul nopții a simțit nevoia să doarmă. Pentru ca experimentul să nu se încheie mai devreme decât era planificat, ea și-a clătit fața cu apă rece și s-a înveselit.

28 ore fără somn

Lincy fusese deja trează de mai bine de o zi și, pentru a ascunde semnele insuficienței de somn, a decis să aplice un machiaj ușor. Lincy a recunoscut că la ora 22 se simțea și mai vioaie decât dimineața. Potrivit femeii, lipsa somnului i-a afectat dieta: își dorea constant să mănânce ceva dăunător, de parcă ar fi avut mahmureală. Dar iată ghinionul – nu a băut alcool, ci pur și simplu nu a dormit timp de 31 de ore.

36 de ore fără somn

La șase seara, Lincy s-a gândit că arăta mai rău ca niciodată, și totuși a trebuit să adoarmă copii și abia atunci s-a putut odihni. Femeia a recunoscut că, de îndată ce va termina cu treburile casnice, va adormi pe loc.

Sursă: twizz.ru