Fata cea mare a lui Barack Obama pare îndrăgostită lulea de iubitul britanic și, mai nou, de moda britanică. Malia Obama a fost surprinsă recent de paparazzi la plimbare prin Londra mână-n mână cu Rory Farquharson. Toți au remarcat rochia incredibil de scurtă a fiicei fostului președinte american.

Malia Obama 0 de ani) și Rory Farquharson au fost surprinși de paparazzi la plimbare printr-o zonă selectă a Londrei săptămâna trecută. Fiica cea mare a fostului președinte american pare îndrăgostită lulea nu doar de puștiul de bani gata – fiul unui bancher britanic, ci și de moda din Regat, notează click.ro.

Pentru plimbarea romantică prin Londra, Malia a ales o rochie albă foarte scurtă și o pereche de bocanci de la Dr Martens, în valoare de 150 de euro. Rory a purtat o cămașă roz și pantaloni bleumarin.

Malia și Rory formează un cuplu din noiembrie anul trecut, când au fost surprinși sărutându-se înaintea unui meci de fotbal între Harvard și Yale. ”Bărbatul misterios” care o ținea strâns în brațe pe fiica cea mare a fostului președinte american s-a dovedit a fi o adevărată ”partidă”, el însuși student la Harvard, precum Malia, fost elev al uneia dintre cele mai prestigioase școli din Anglia, fiul unui bancher britanic.

Malia Obama a început cursurile la Harvard anul trecut, călcând pe urmele părinților ei, care au absolvit amândoi Dreptul la celebra universitate americană.

Vezi și: Barack și Michelle Obama au dansat ca adolescenții la ultimul concert al lui Beyoncé și Jay-Z (Video)

Distribuie articolul: