Miss World Internet este cel mai important concurs al frumuseții, din 2020, care se desfășoară online. Pot participa reprezentanți ai diferitor categorii de vârstă, din orice țară. Sunt trei categorii de bază, care au și subcategorii, vorbim despre „Mini”, „Miss” și „Mrs”. 

La ediția din acest an participă și câteva moldovence! Reprezentantele țării noastre au vârsta între 30 și 39 ani, astfel făcând parte din subcategoria „Missis Silver”. Majoritatea sunt din Chișinău, o singură participantă fiind din Taraclia.

Organizatorii concursului spun că acesta are o sumedenie de beneficii pentru participante, începând cu posibilitatea de a-ți face țara auzită, găsirea unor prieteni noi din alte țări, mărirea auditoriului pe rețelele sociale, stabilirea unor legături cu oameni noi și obținerea unor premii.

De asemenea se menționează că organizatorii oferă posibilitatea participantelor de a iniția anumite colaborări cu alte companii și chiar îi ajută cu o consultație. Iar dacă dorești să participi și tu la concurs, nu trebuie decât să trimiți un dosar ce va conține: Numele, prenumele, patronimicul, o fotografie, vârsta, țara, orașul, pagina de Instagram. Dosarul va fi trimis la poșta electronică missworldinternet@mail.ru. Data limită este 1 august, iar concursul se va încheia pe 15 august, la ora 12:00.