Milioane de femei din întreaga lume se pregătesc  în fiecare lună pentru acele “zile delicate” și resimt pe propriul corp toate aspectele acestui proces fascinant și absolut fiziologic ce poate fi încărcat cu momente tensionante, o stare fizică lipsită de siguranță și mai multe griji. Chiar și așa, pentru fiecare femeie, zilele menstruale nu ar trebui să afecteze ritmul obișnuit al vieții. Pentru a nu te priva de bucuriile unei vieți împlinite și a te simți confortabil și încrezătoare în acele zile speciale ale lunii, unul dintre secrete constă în alegerea corectă a produselor pentru igiena personală.

Întâlniri, muncă activă, activități casnice. Indiferent de tipul tău de activitate, te poți bucura de fiecare clipă simțindu-te o femeie puternică, protejată și fericită în orice situație!

Pentru orice femeie, menstruația poate aduce multe inconveniente, cum ar fi: jenă, disconfort moral și fizic, un sentiment de inferioritate, frică. Calitatea vieții poate fi îmbunătățită semnificativ, iar grijile și stresul – reduse, grație noilor tehnologii de producere adaptate stilului de viaţă şi necesităţilor femeilor moderne.

Kotex susține femeile din toată lumea și le oferă sprijin!

Brandul internaţional de produse de igienă Kotex al companiei Kimberly-Clark, prezent pe piață din anul 1920, creează o gamă largă de produse special concepute pentru o viață mai bună a femeilor din întreaga lume.

De-a lungul timpului, brandul Kotex a evoluat creând o gamă diversă de absorbante care să le ofere femeilor libertate, încredere și mai multă grijă pentru propriul corp. Kotex – accesibil, confortabil, igienic și sigur!

Produsele de igienă intimă din gama Kotex oferă:

Confort și încredere până la 100%

Absorbantele vă permit să vă simțiți confortabil, deoarece sunt aproape invizibile sub haine, în timp ce rămân foarte eficiente. Produsele Kotex sunt flexibile, moi și confortabile, ca și lenjeria intimă.

Se conformează formelor anatomice ale corpului

Noile absorbante Kotex au devenit mai subțiri și se mulează după forma corpului. Astfel, rețin mai bine fluidele, absorb mai mult și mai eficient, eliminând riscul scurgerilor laterale.

Conțin o suprafață inovatoare și un strat super absorbant

Suprafața absorbantă delicată a produselor Kotex este realizată din materiale ce nu conțin alergeni și lasă aerul să circule. Nu afectează pielea și protejează împotriva iritării. Stratul super absorbant atrage rapid lichidul păstrând mirosul în interior, iar suprafața rămâne uscată.

Absorbantele Kotex Ultra Soft conțin stratul interior Fast Absorb ce absoarbe lichidul în câteva secunde și previn scurgerile neplăcute. Dispun de o acoperire naturală din 100% bumbac, sunt foarte moi și fine, pentru a asigura protecţie şi confort maxim.

Absorbantele Kotex Ultra sunt concepute cu o suprafață inovaţională 2 in 1 de tip ,,plasă”, ce absoarbe instantaneu pentru a asigura protecție maximă și confort, suprafaţa absorbantului fiind foarte moale. Noua formă estetică şi aripioarele moi se fixează eficient de lenjerie și nu permit absorbantului să se răsucească garantând un confort constant.

Noile absorbante Kotex Ultra Normal, cu strat superior de tip ,,plasă” oferă protecție și confort maxim în zilele delicate. Datorită suprafeței inovatoare 2 în 1 cu Fast Absorb, umezeala este absorbită rapid, iar suprafața rămâne practic uscată.

Absorbantele Kotex Ultra Soft Super oferă o protecție de până la 100% împotriva scurgerilor, fiind create pentru un flux abundent.

Protecție pe timp de noapte

Cu o acoperire inovatoare de tip “plasă”, absorbantele Kotex Ultra Night și Кotex Ultra Night Duo, oferă protecție maximă împotriva scurgerilor nocturne. Datorită stratului Fast Absorb, absorbantele păstrează forma anatomică a corpului și absorb rapid umezeala, distribuind-o pe toată suprafața, ceea ce oferă o senzație uscată. Dimensiunile alungite protejează eficient împotriva scurgerilor în timpul somnului.

Absorbantele Kotex pentru uz zilnic

Cu o suprafață de bumbac, sunt atât de subţiri, delicate și răcoroase, încât nu le simți. Sunt perfecte pentru orice tip de lenjerie, precum şi pentru lenjeria tanga, datorită formei universale și marginilor flexibile.

Absorbantele Kotex pentru uz zilnic (Kotex Active Deo, Kotex Normal Deo, Kotex Ultraslim Normal, Kotex Normal) absorb perfect scurgerile minore, neutralizând mirosurile neplăcute. Nu conțin parfum. Sunt odor neutralizante.

Tampoanele igienice Kotex

Sigure, igienice și ușor de utilizat, tampoanele Kotex (Normal, Kotex Active Normal, Kotex Super) asigură o absorbție și un confort ridicat. Suprafața SilkyCover oferă cea mai confortabilă inserție, iar fibrele hidrofile UltraSorb absorb rapid fluidele.

Zona albastră specială este formată din fibre super absorbante, absoarbe rapid umezeala și o păstrează în interior oferind protecție maximă împotriva scurgerilor. Se adaptează perfect formei corpului.

Modalitatea de deschidere și inserție a tampoanelor permite utilizarea în orice circumstanțe.

Tampoanele Kotex Lux cu aplicator au vârful moale şi delicat, ce asigură folosirea uşoară şi simplă a acestora. Baza de silicon a aplicatorului elimină necesitatea de a atinge tamponul cu mâinele, asigurând igiena necesară în orice circumstanțe. Fiecare tampon este ambalat individual, ceea ce oferă un grad mai mare de comoditate şi igienă.

Kotex – mai multă protecţie, mai mult confort, mai multă încredere!

Pe paginile de Facebook și Instagram #kotexmoldova găsești cele mai bune sfaturi pentru a fi mereu activă și de neînvins, chiar și în zilele alea!

P