„Dacă ești suficient de norocos pentru a fi diferit, nu schimba asta niciodată” - despre acest citat al lui Taylor Swift își amintește de fiecare dată Khoudia Diop, atunci când se privește în oglindă. Tânăra este model, iar culoarea întunecată a pielii îi e datorată eliberării în exces a melatoninei.

Oh god🍫🍫 @thecgirlinc #blackgirlmagic @darkskinwomen #beauty #melanin #blackgirlsrock #melaninpoppin #blackbeauty

A post shared by Khoudia Diop (@melaniin.goddess) on

Khoudia Diop are 19 ani și e nu doar studentă, ci și model în statul african Senegal. A fost dintotdeauna tachinată pentru culoarea pielii ei, însă asta nu a împiedicat-o să se accepte și să se îndrăgească așa cum e.

Tânăra a atras atenția presei internaționale abia recent, grație contului său de Instagram, unde a reușit să adune peste 337 de mii de fani virtuali. Postările ei folosesc și o serie de hashtaguri specifice: #BlackGirlMagic, #MelaninOnFleek sau #DarkSkin, iar proiectele foto la care participă sunt pur și simplu excepționale.

Din nefericire, s-au găsit și pe Instagram suficienți răuvoitori care să o critice pentru felul în care arată, iar Khoudia le răspunde mereu cu respect: „sunteți absolut superbi”, „mă bucur că nu ai lăsat agresiunea să te distrugă”. Tânăra spune că a învățat deja să ignore oamenii negativi și să aibă încredere în forțele proprii.

Astăzi, Khoudia Diop are semnate contracte de promovare cu agenții de la Paris și New York. Admirați-o:

https://www.instagram.com/p/BGhWhoewuw1/?taken-by=melaniin.goddess&hl=en

https://www.instagram.com/p/BHWA-nyA1W-/?taken-by=melaniin.goddess&hl=en

https://www.instagram.com/p/BGhYKoeQu19/?taken-by=melaniin.goddess&hl=en

https://www.instagram.com/p/BF1_WiDQuwc/?taken-by=melaniin.goddess&hl=en

Foto: Instagram

Distribuie articolul: