Madonna nu renunța la statutul ei de sex-bombă, chiar dacă are 63 de ani. Ea a încins Instagramul cu ultimele imagini publicate în care apare într-o ținută foarte sexy. Internauții au rămas șocați de formele pe care le afișează vedeta.

Interpreta și-a etalat silueta într-o rochie min, mulată pe corp, cu imprimeu leopard și colanți negri tip plasă. Picioarele cântăreței sunt accentuate de pantofii cu platformă înaltă de la Christian Louboutin. Madonna și-a completat imaginea cu o pereche de mănuși din plasă, brățări masive, coliere și ochelari de soare.

Machiajul cântăreței a fost unul simplu cu accent pe buze, iar părul ei ușor ondulat și de un blond platinat l-a lăsat să „curgă” pe spate.

Fanii vedetei au rămas impresionați de fotografii și au lăsat până la ora actuală, peste 350 de mii de aprecieri și mii de comentarii: „Off, inima mea!”, „Regina întregii lumi”, „Apetisantă”, „Foarte hot!”, etc.

Va reamintim că Madonna se află într-o relație cu Ahlamalik Williams, în vârstă de 27 de ani. Despre iubirea lor s-a aflat în Decembrie 2019.

Foto: Instagram/ Madonna

Distribuie articolul: