Deși, încă de anul trecut se tot specula că modelul român s-a despărțit de tatăl fetiței sale, Matei Stratan, uite că acum zvonurile s-au adeverit. Mădălina Ghenea a fost surprinsă sărutându-se cu milionarul, Vito Schnabel. 

Pe 1 aprilie, Mădălina Ghenea a fost surprinsă pe o plajă de pe insula St. Barts, sărutându-se cu patos cu fostul iubit al lui Amber Heard, milionarul în vârstă de 32 de ani, Vito Schnabel. Este prima apariție a modelului român alături de un alt bărbat, după ce s-a despărțit de tatăl fetiței sale.

Nu se știe când cei doi au format un cuplu, dar cert este că se simt minunat împreună, bărbatul neputând să-și ia privirile de la superbul model, în timp ce aceasta este mereu cu zâmbetul pe buze.

S-au ținut de mână și s-au sărutat în văzul tuturor, iar paparazzi s-au grăbit să imortalizeze momentul.

Nu este primul iubit celebru al Mădălinei Ghenea. Înainte să se cupleze cu Matei Stratan, românca s-a iubit cu faimosul designer Philipp Plein, dar și cu actorul Gerard Butler.

Nici Vito Schnabel nu duce lipsă de fostele partenere celebre. Acesta s-a iubit timp de trei ani cu Heidi Klum, a fost într-o relație cu Liv Tyler şi Demi Moore și alte vedete de la Hollywood.

Foto: Dailymail.co.uk, Google.com

Vezi și: Mădălina Ghenea, copleșitoare pe covorul roșu. Românca i-a cucerit pe italieni