Superba româncă, Mădălina Ghenea, a obținut un rol interesant în unul dintre cele mai așteptate filme biografice a acestui an. „House of Gucci” va spune povestea familiei, mai exact va arăta viața ultimului Gucci din firmă, alături de soția sa, Patricia Reggiani, cea care a fost poreclită „Văduva Neagră”.

Deși nu o face prea des, totuși, Lady Gaga își ține la curent fanii cu schimbările care au loc pe platourile de filmare a peliculei. Astfel, artista a publicat o imagine în care se arată complet transformată pentru noul său rol, look pe care fanii ei îl adoră.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de The House of Gucci (@thehouseofgucci)

Din distribuția filmului fac parte și alte nume sonore de la Hollywood, printre care Al Pacino, Jared Leto sau Adam Driver, cel care interpretează rolul lui Maurizio Gucci.

Încă o prezență interesantă în film este și Mădălina Ghenea, care joacă rolul unei dintre cele mai apreciate actrițe italiene, superba și inegalabila Sophia Loren.

Nu este de mirare că acest rol i-a fost distribuit Mădălinei, deoarece asemănarea ei, cu Sophia Loren este izbitoare.

 

În regia lui Ridley Scott(Alien, Prometheus, Gladiatorul), filmul „House of Gucci” va povesti istoria asasinării fostului mogul Gucci. Lansarea filmului se preconizează pentru 26 noiembrie 2021.

„Văduva neagră” italiană, Patricia Reggiani a angajat un asasin pentru a-l ucide pe fostul soț, moștenitorul imperiului Gucci, Maurizio Gucci, a recunoscut într-un documentar că „nu credea că va fi prinsă” și spune că cei 18 ani de închisoare au fost „pașnici”. Întrebată de ce a angajat un asasin, Patricia Reggiani a spus: „Nu văd atât de bine. Nu voiam să ratez”.

Citește și: Prima imagine cu Lady Gaga în rolul „Văduvei Negre” Patricia Reggiani, femeia care l-a ucis pe ultimul Gucci din firmă (Foto)