Mădălina Ghenea este o norocoasă. Superba română apare chiar într-o secvenţă de la începutul trailer-ului „House of Gucci”, alături de Al Pacino. Din distribuţie fac parte nume grele: Lady Gaga, Jared Leto, Jeremy Irons. Acesta este cel mai așteptat film al anului. 

„House of Gucci” este un film despre complotul pus la cale de Patrizia Reggiani pentru a-l asasina pe Maurizio Gucci, nepotul celui care a creat celebra marcă italiană de modă, şi condamnarea acesteia în instanţă. Filmul este ecranizarea volumului biografic semnat de Sara Gay Forden, regizată de talentatul Ridley Scott, care a mai lucrat la filme ca: „Gladiator”, „Thelma & Louise”, „American Gangster”, „Body of Lies”, „Robin Hood”, „The Martian”.

Pe lângă numele mari de pe afiş, surpriza cea mare pentru români o reprezintă cooptarea Mădălinei Ghenea în proiect, ca interpretă a Sophiei Loren, cu care tânăra actriţă a tot fost asemuită, de la începuturile carierei sale în modeling.

Frumoasa româncă a fost fotografiată în Roma, în timpul filmărilor, alături de Al Pacino (care îl interpretează pe Aldo Gucci), iar secvenţa a fost inserată a doua în filmul de prezentare.

„În sfârşit, o pot spune, după ce am păstrat secretul profesional timp de 5 luni. De fiecare dată când am auzit sau am citit că am o legătură cu acest proiect sau cu Sophia Loren, aproape că simţeam că am comis o CRIMĂ. Ca să fie clar, aceasta este pentru prima oară când vorbesc despre acest proiect. Am fost şocată să văd că scena în care am jucat deschide trailer-ul şi că împart ecranul, chiar şi pentru câteva secunde, cu aceşti monştri sacri. Viaţa e atât de ciudată! Merit eu asta? Tot ce pot spune este că sunt un copil norocos. Mulţumesc pentru această oportunitate care-ţi schimbă viaţa, zeule Ridley Scott!”, a scris Mădălina Ghenea pe contul ei de Instagram în dreptul trailer-ului deja prezentat publicului larg.

Premiera filmului „House of Gucci” este programată pentru luna noiembrie a acestui an.

Distribuie articolul: