A trecut mai mult de un an de când Megan Fox a divorțat de actorul Brian Austin Green și a început să se întâlnească cu artistul Colson Baker, cunoscut ca Machine Gun Kelly. Potrivit actriței, Colson i-a dat viața peste cap și i-a permis să iasă din închisoarea căsnicii cu Green. Cu artistul Coulson, totul este diferit: Megan nu-și ascunde sentimentele tandre pentru iubitul ei, nici măcar în public, ceea ce o face să se simtă ca și cum ar fi doar la începutul relației. 

Aseară, cuplul a fost văzut la o întâlnire romantică la un restaurant din Beverly Hills. Cu această ocazie, Megan a purtat o rochie mulată pe corp de culoare gri și sandale argintii. Look-ul i-a fost completat de o geantă neagră mică.

Actrița s-a scufundat totalmente în noua poveste de dragoste, chiar și-a făcut și un tatuaj dedicat interpretului. Pe clavicula lui Megan este scris „el pistolero”, ceea ce în spaniolă înseamnă „bandit”. Fox nu este incomodată de faptul că Baker este dependent de droguri. La scurt timp după ce a început relația cu actrița, Coulson a început să meargă la terapie pentru a scăpa pentru totdeuna de această dependență.

Recent, cântărețul a recunoscut că poartă un pandantiv cu sângele lui Megan, pentru a nu-i simți lipsa atunci când aceasta pleacă la filmări. „Suntem obișnuiți să fim împreună tot timpul, așa că atunci când ea trebuia să plece în Bulgaria, pentru filmări, am fost puțin îngrijorat. Unii oameni fac schimb de batiste, sau ceva de genul dat, atunci când pleacă. Dar Megan mi-a dat ADN-ul ei”, a spus Baker.

Sursa: glamour.ru