După doi ani de la despărțirea de Justin Biber, Selena Gomez încă este singură. Iar uneori, îi vin și gânduri destul de pesimiste, pe care aceasta încearcă să le alunge, recunoaște Selena.

Vedeta în vârstă de 27 de ani încă nu a fost într-o relație serioasă după despărțirea de Justin. Selena se străduie să nu lase în viața ei oameni noi, având încredere doar în cei mai apropiați prieteni și familie. Acum, vedeta este complet preocupată de cariera ei muzicală și de dezvoltarea noului său brand de cosmetice. Cu toate acestea, Selena se mai gândește la fericirea și viața personală, și, din păcate, uneori nu o vizitează nu cele mai pozitive gânduri, recunoaște ea.

Vorbind într-un interviu despre noul ei album și piesa „Rare”, Selena a vorbit și despre câteva îngrijorări pe care le experimentează. După cum s-a dovedit, acesteia îi este frică că va rămâne pentru totdeauna singură.

„Se întâmplă să mă trezesc cu sentimente îngrijorătoare, în acele momente cred că voi rămâne pentru totdeauna singură. Încerc să alung aceste gânduri, iar în decurs de 15 minute îmi dau seama că fiecărui om de pe acest pămând îi este sortită o „a doua jumătate”, a spus Selena.

Separarea Selenei de Justin a fost una îndelungată și dureroasă, ca să nu mai vorbim de faptul că a coincis cu o perioadă dificilă în viața interpretei.

„Se întâmplă ca doi iubiți să se rănească reciproc și să simtă o oarecare satisfacție, să simtă o oarecare putere asupra unei persoane. Dar eu sunt suficient de puternică pentru a ieși din acest joc”, a spus scurt Selena.

Sursa: Spletnik.ru

Distribuie articolul: