Femeile care sunt pasionate de modă au o mod special de gândire care le ajută să-și definească stilul, în funcție de personalitatea lor. A fi stilată nu înseamnă să porți ținute din cele mai recente colecții ale brandurilor cu renume, ci să știi să arăți echilibrat prin ținute. 

Ți-am pregătit 6 cele mai răspândite gânduri pe care le au fashionistele:

„Sunt încrezută în propriile forțe”

Femeia care arată stilat, va avea întotdeauna atitudine. Chiar dacă ai asortat greșit o fustă, cu o cămașă, nu vei fi criticată pentru asta. Știi de ce?  Pentru că vei purta ținuta cu multă încredere.

Eu sunt capabilă să-mi găsesc ținuta mea în oricare magazin” 

Femeile stilate nu ignoră magazinele ieftine sau second hand-urile. Ele știu de ce au nevoie și au talentul de a selecta haina potrivită.

„Mă îmbrac doar pentru mine”

Nu poți fi autentică, dacă îți creezi propriul stil, în funcție de tendinețele apărute. O adevărată fashionistă știe cum nu se poate mai bine ce i se potrivește și ce nu, indiferent de părerea celor din jur.

„Nu țin cont de tendințe”

Nu te vei transforma într-o divă dacă îmbraci o rochie de Oscar de la Renta, dacă nu știi să o porți cum atitudine. Numele brandului nu e atât de important, dacă ai bunul gust.

„Nu mă gonesc după trenduri”

Designerii celebri se vor bucura întotdeauna de respect, însă ar trebui să știi să alegi înțelept. Alege la rece hainele care ți se potrivesc, indiferent de marca lor.

„Mă inspir, însă nu copiez”

Ai parte de o platformă enormă pentru inspirație în spațiul virtual sau în reviste. Creează-ți propiul look, știrbind de la alte femei, însă fără să copiezi în totalitate. 

Distribuie articolul: