Donna Keli, originară din Găgăuzia, se va confrunta pe 15 februarie a.c. în octagon, în cadrul turneului MMA EAGLES NEXT LEVEL, cu sportiva din Azerbaidjan, Imanly Tunzala, aceasta promite să învingă.

„A început un nou an și voi face totul în vederea unui debut de succes. Sezonul sportiv precedent nu a fost pentru mine unul prea reușit. Acord o mare atenție tuturor procedeelor, atât celor executate din picioare, cât și celor din parter. Sunt sigură că mă voi impune încă din prima rundă. O sfătui pe adversara mea, Imanly Tunzala, să-și ia la această luptă mai mult fond de ten, căci va avea nevoie de el”, a menționat reprezentanta Republicii Moldova.

Pregătirile pentru luptă sunt în toi, Donna Keli intenționează să învingă înainte de expirarea timpului regulamentar.

„Donna se pregătește într-un ritm intens, în conformitate cu un sistem bine gândit. Nu am niciun dubiu că vom avea parte de un meci spectaculos și de o victorie la fel de frumoasă”, ne destăinuie Octavian Orheianu, directorul Clubului LION FIGHT ACADEMY.

Donna Keli frecventează Clubul LION COMRAT FIGHT ACADEMY. Are 20 de ani, a luptat de cinci ori în octagonul profesionist, înregistrând trei victorii și două înfrângeri.

De cealaltă parte, rivala sa din Azerbaidjan, Imanly Tunzala, este cu cinci ani mai mare (are 25 ani) și a luptat în patru rânduri în ringul profesionist, obținând trei victorii și suferind o înfrângere.

  • Acest material a fost realizat de Mădălina Grosu, în cadrul cursului ACJ. 

Distribuie articolul: