Astrologul Sergiu Iordachi ne-a dezvăluit cum ne influențează viața anumite evenimente astrale care vor avea loc în ultima lună de toamnă. Noiembrie marchează tranziția de la impacturile negative la cele pozitive pe care le putem observa atât în ​​viața personală, cât și la scară largă.

Până pe 10 noiembrie Soarele este în opoziție cu Uranus, perioadă de instabilitate și dezamăgire, de conflicte și eșecuri. Speculațiile, tranzacțiile financiare riscante se vor dovedi ruinătoare. Ascultați bunul simț atunci când luați o decizie!

Marte și Mercur continuă să fie încă retrograde. Probabil ați remarcat deja întreruperi de planuri, anularea călătoriilor, funcționarea defectuoasă a dispozitivelor tehnice, amânarea evenimentelor importante. Controlul emoțional și prudența în afaceri sunt o strategie inteligentă în această perioadă.

Pe 3 noiembrie Mercur revine la mersul său direct. Acesta promite o dezvoltare calmă a situației în sfera financiară, juridică și profesională. Dacă undeva înainte de acest moment a existat un stopaj, acum se va mișca din loc. Există șansa de a stabili conexiuni cu parteneri, care încă nu au fost construite.

De pe 6 și până pe 13 noiembrie Venus este în opoziția cu Marte. Aspectul va provoca excitabilitate emoțională crescută, agresivitate, iritabilitate, tendința de a ignora sentimentele și interesele altora. În afaceri extravaganța financiară, acțiunile neprevăzute pot duce la pierderi. În relațiile de dragoste și familie pot exista scandaluri motivate de gelozie și interes sexual exagerat. Oamenii tind să uite de tandrețe și tact în acest moment, preferă soluții puternice. Crește pasiunea pentru distracție și plăcere.

Pe 11 noiembrie Mercur intră în semnul Scorpionului. Respectați regulile de siguranță a traficului, deoarece crește riscul de situații de urgență pe drumuri. Mercur va tranzita Scorpionul până pe 1 decembrie, perioadă în care avem oportunitatea de a conștientiza mai temeinic ceea ce se întâmplă, de a înțelege procesele profunde. Devine activă piața valorilor mobiliare, se lucrează intens la bursele de valori, băncile organizează promoții, oferind împrumuturi și credite.

Pe 13 noiembrie are loc cea de treia conjuncție dintre Jupiter și Pluton, care încă de la începutul lunii crează curente foarte intense emoțional pe plan social.

Pe 14 noiembrie Marte devine direct în Berbec, însă până la sfârșitul lunii nu va avea aspecte majore, cu excepția Lunii. Prin urmare, angajamentele, acțiunile noastre într-o nouă direcție nu vor avea continuare, orice inițiative începute în noiembrie nu vor fi susținute energetic. Atfel nu are sens să forțăm evenimentele. Cel mai bine să observăm ce se întâmplă și să ne pregătim pentru începutul acțiunii, pentru că atunci când Marte va lua viteză și va merge înainte, vor trece ciclurile planete lente, atunci, în general, va veni timpul să acționăm. Este necesar să așteptăm furtuna creată de conjuncția lui Jupiter cu Pluto și eclipsele din noiembrie-decembrie.

Pe 15 noiembrie are loc Lună Nouă în semnul Scorpionului. Acesta este un moment care necesită să facem față provocărilor emoționale negative, pentru a nu crea tendințe destructive mai departe. De asemenea, de evitat interacționarea cu dispozitive electrice complexe și asumarea de riscuri. Perioada este favorabilă rezolvării unor mici probleme de rutină, odihnirii și concentrării asupra practicilor spirituale.

Pe 21 noiembrie Soarele intră în Săgetător. Perioada va fi marcată de stabilirea de parteneriate reciproc avantajoase în toate domeniile. Este un moment excelent pentru a lua o decizie importantă, determina un proiect prioritar, o direcție pentru auto-dezvoltare. Perioada este favorabilă formării și creșterii profesionale.

23 noiembrie – 5 decembrie Neptun staționează în Pești. Timp asociat cu apariția diferitelor anomalii meteorologice. Această planetă trebuie să risipească iluziile pe care le-am hrănit și prețuit până acum în suflet. Pentru unii, aceasta va fi o dezamăgire, dar, în general, va fi benefică, deoarece va aduce cu sine un sentiment de claritate și certitudine care ne-a lipsit până acum.

Pe 30 noiembrie are loc Eclipsa de Lună în Gemeni cu maximumul la ora 11:42:53. În perioada eclipsei există riscul de a face multe greșeli, diverse confuzii atât în ​​viața personală, cât și în afaceri. Întâlnirile importante, semnarea contractelor ar trebui amânate pentru o altă zi. Este extrem de nesigur deplasarea cu transportul aerian și pe apă, de a pleca într-o croazieră. Această eclipsă aduce inconsecvență în acțiuni, încheie o situație de alegere, forțând să alegi una din cele două căi. Există riscul de a duce o viață dublă, se pot acutiza bolile pulmonare, dar și lecui, fie cu un medicament nou, fie printr-o operație.

Aflați Horoscopul lunii noiembrie 2020 pentru fiecare zodie în parte. Astrologul Sergiu Iordachi, pentru Gemeni: „Nativii ar trebui să acorde mai mult timp partenerului”