Berbec e primul semn al zodiacului. Se rezumă la iniţiativă. Când vrea să avanseze, nu se uită în urmă. Dar când Luna plină intră în contact cu el, lucrurile se încing. Luna Nouă va evidenşia negativitatea Berbecului, furia, agresivitatea şi comportamentul tensionat.

Ce este Luna Nouă în Berbec? 

Lună nouă în Berbec înseamnă conjuncţia Soare-Lună în Capricorn. Putem reacţiona agresiv, emoţional şi fără să ne bazăm pe fapte. Putem face sau spune lucruri ce ne-ar putea da toată viaţa peste cap.

Luna Nouă în Berbec ne pune să dăm socoteală pentru reacţiile noastre impulsive şi de a ne asuma deciziile. Luna Nouă e asociată cu noi începuturi. E cel mai bun moment pentru a reflectă la ceea ce vreţi să schimbaţi.

Cum afectează Luna Nouă în Berbec zodiile

 Berbec

E timpul să schimbi ce vrei la tine. Obţii claritate în noile proiecte sau relaţii. Rezultatele sunt pozitive dacă ştii să te temperezi. Nu arunca vina asupra celorlalţi.

 

 Taur

Ce nu ştii sau nu vezi, nu te poate afecta. Multe secrete vor ieşi la iveală. Poţi fi tu cel care dezvăluie laturi pe care nu le ştiai că le ai. Poţi să înveţi multe despre tine, cu ocazia Luna Nouă în Berbec. Te poţi baza pe intuiţie pentru a rezolva probleme.

 

Gemeni

Relaţiile sunt afectate de Luna Plină în Berbec în mod pozitiv. Îţi poţi face noi prieteni, să te întâlneşti cu persoane noi sau să-ţi extinzi latura de interes. În această perioadă, Gemenii se vor redescoperi.

 

 Rac

Vei avea parte de succes neprevăzut şi neaşteptat. Este momentul să primeşti recunoaşterea meritată şi pe care alţii au încercat să ţi-o fure. Vei străluci pe toate planurile!

 

 Leu

Nu mai aştepţi lucruri, ci încerci să le faci realitate. Vrei să spargi barierele, să atingi obiective. Nu este clar dacă vei reuşi, dar merită să încerci. Dacă nu, vei trăi cu regretul că n-ai făcut cât sau ce trebuia.

 

Fecioară

Etapa asta te va face să vezi cât de important este timpul, dar şi oamenii. Vrei să stai alături de cei pe care îi iubeşti şi pentru care nu ai avut timp. Experienţa de viaţă dramatică a altora te va face să vezi lucrurile altflel.

 

 Balanţă 

Accentul Lunii Noi în Berbec cade pe sectorul iubirii/mariajului. În funcţie de situaţia din cuplu, acest context astral e diferit. Poate aduce încheierea unei relaţii, divorţ sau poate deschide o nouă etapă. Unii nativi pot fi ceruţi în căsătorie.

 

 Scorpion

Ai ocazia de a încheia o etapă profesională şi a demara un nou proiect. Unii nativi pot să-şi schimbe locul de muncă sau să-şi impună la actualul job noi condiţii. E momentul să acorde mai multă atenţie sănătăţi. Sunt sfătuiţi să caute tratament.

 

 Săgetător

Este posibil să cunoşti persoane noi, să iubeşti din nou. Dacă eşti într-o relaţie, s-ar putea să o închiei. Te simţi atras de altcineva şi dragostea nebună îţi va lua minţile.

 

Capricorn

Capricornii se vor axa pe lucruri de siguranţă şi securitate. Vor simţi nevoia să se retragă spre familie, părinţi, rude. Se întorc la rădăcini pentru a-şi găsi drumul fericit în viaţă!

 

Vărsător 

GRIJĂ mare! Luna plină în Berbec te poate expune la accidente de maşină. Nu te lăsa distras când eşti la volan, mai ales la drumuri lungi.

 

Peşti

Luna Plină în Berbec le aduce ocazia de a-şi consolida situaţia financiară. Peştii primesc bani din colaborări sau proiecte mai vechi. Pot demara noi planuri pentru îmbunătăţirea veniturilor.

sursa: clickpentrufemei.ro 

Distribuie articolul: