Dacă te interesează astrologia și crezi în stele, atunci cu siguranță știi deja că luna noiembrie a fost anunțată ca fiind una plină de tensiuni la serviciu și în relații. O altă problemă pe care s-ar putea să o simți pe propria piele vor fi problemele financiare și din păcate fenomenele neplăcute nu se opresc aici, urmează coridorul eclipselor, perioadă în care va fi nevoie să fiți foarte atenți la multe detalii din viața voastră. 

Astrologul Alexandra Wasserman a oferit mai multe detalii pe pagina sa de Instagram despre ce reprezintă coridorul eclipselor și care sunt zodiile care vor suferi cele mai multe schimbări.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alexandra Wassermann Astrolog (@astrologwasser)

„Coridorul eclipselor din 2021 se va deschide cu eclipsa de Lună pe 19 noiembrie la ora 11:04 ora României. Luna în acest moment va fi în Taur, iar Soarele în Scorpion. Prin urmare, influența eclipsei va fi resimțită cel mai puternic de solar, stellium, ascendent Taur și Scorpion, precum și de persoanele care au puncte semnificative în 25-29 de grade în Taur și Scorpion. Și din moment ce axa eclipsei formează un T-pătrat cu Jupiter, care mărește tot ceea ce atinge, atunci schimbările vor fi semnificative.

Coridorul eclipselor va fi deschis până pe 4 decembrie, adică 2 săptămâni și își va închide eclipsa totală de Soare la ora 9.45 ora României. Soarele și Luna se vor uni la gradul 13 de Săgetător. Această eclipsă va avea loc periculos de aproape de axa catastrofelor (stelele fixe Antares și Aldebaran), în conjuncție cu Mercur și în opoziție cu Lilith în Gemeni.

Mercur este informație, comunicare, mișcare. Lilith este o intrigantă celebră, iar în Gemeni mai este și o mincinoasă excelentă. Prin urmare, trebuie să fiți foarte atenți la toate informațiile care vor ajunge la voi în timpul coridorului de eclipse și mai ales să filtrați informațiile primite in perioada 1 – 7 decembrie.

Mercurul răspunde și de mișcare, de transport de fapt, așa că aveți grijă la drumuri și anulați călătoriile dacă este posibil.

Cel mai mult, aceste lucruri îi vor afecta pe săgetători și gemeni solari, stellium și ascendenți, precum și persoanele care au planete sau puncte semnificative în grade 11-16 în Săgetător și Gemeni.

Așadar, coridorul eclipselor va aduce cele mai multe schimbări pentru Taur, Scorpion, Săgetător și Gemeni, în special celor de ziua cărora va fi eclipsa plus/minus trei zile.

Stresul va aduce schimbări și pentru Lei și Vărsători, născuți în perioada 16-21 august/februarie și Fecioare și Pești născuți în perioada 1-8 septembrie/martie. Peștii și Racii născuți în perioada 16 – 21 martie/iulie și Berbec cu Leii născuți în perioada 1 – 8 aprilie/august vor primi diverse facilități”, a povestit astrologul.

În concluzie trebuie să avem grijă, pentru că va fi o lună mai complicată. O să avem parte de vești bune și mai puțin bune. Suntem într-o perioadă a metamorfozei când trebuie să luăm anumite energii care sunt mai puțin plăcute și să le transformăm în ceea ce este benefic pentru noi. Succes!

Sursa: astrologwasser

Distribuie articolul: