În situația pandemică în care se află practic toată populația din lume, tot mai multe companii au întreprins diferite măsuri pentru a-și proteja angajații. Una dintre acestea fiind munca de la distanță, adică de acasă, sau chiar de pe o bancă din parc, de ce nu. În aceste condiții un laptop performant e mai mult decât necesar, pentru a-ți putea onora obligațiunile de serviciu. Dar ce faci atunci când cel vechi nu mai face față necesităților tale, sau poate nu ai încă unul pentru a putea să lucrezi de acasă?

Cercetezi terenul, obții informația necesară și îți alegi laptopul care să se potrivească cerințelor și necesităților tale. Iar dacă bugetul tău din această lună este cam la limită, sau costul unui laptop nu poate fi acoperit de economiile pe care ai reușit să le faci, poți lua un credit online, compania de creditare Forza Credit oferă credite rapide, comode și avantajoase. În acest fel bugetul și economiile tale nu vor avea de suferit, iar tu îți vei putea executa obligațiile de serviciu la un laptop nou și performant.

Cum îți alegi laptopul

Un laptop nu trebuie să ocupe foarte mult spațiu, trebuie să fie suficient de puternic, pentru a te ajuta să efectuezi cu rapiditate toate sarcinile zilnice, și să fie ușor de transportat, pentru a putea avea acces la toată informația necesară, oriunde te-ai afla.

  1. În primul rând trebuie să stabilești necesitățile, atât din punct de vedere al spațiului pentru stocare cât și din punct de vedere al fiabilității și al performanțelor. Dacă se presupune că sarcinile tale sunt de bază și nu presupun utilizarea unor aplicații avansate, nivelul performanțelor nu ar trebui să fie unul foarte ridicat.
  2. Designul iese în evidență și nu trebuie să omiți acest detaliu. Pentru job, se recomandă un laptop cât mai subțire, cât mai ușor, confecționat dintr-un plastic de calitate sau dintr-un înveliș metalic și rotunjit, astfel încât să nu provoace nici un disconfort în timpul utilizării și transportării.
  3. Sistemul de operare. Un laptop care vine preinstalat cu sistem de operare Windows, este de obicei mai scump, din cauza costurilor de licențiere. De aceea, mai ales dacă ai deja licență de Windows, îți recomandăm să achiziționezi un laptop cu sistem de operare Linux, pe care îl vei înlocui ulterior cu cel produs de Microsoft. Astfel te asiguri că scapi și de numeroase programe software inutile, pe care producătorii le preinstalează pe laptopurile care vin cu Windows de fabrică.
  4. Dotări tehnice. Dacă la calculatoarele de masă ai posibilitatea să alegi fiecare component în parte, în cazul unui laptop trebuie să alegi unul cu configurația cea mai potrivită și cea mai apropiată nevoilor tale. Placa de bază, esențială pentru desktop, rămâne și aici importantă, însă principala alegere pe care trebuie să o faci se referă la procesor și placă video.

Un laptop bine ales și performant, cu siguranță îți va face munca mai ușoară, iar cu ajutorul unui credit fără gaj, doar cu buletinul, nu te vei limita la alegerea acestuia.

Obținerea unui credit online nebancar la Forza Credit este o procedură extrem de simplă, care îți permite să ai acces la suma necesară de bani fără a pleca din fața calculatorului. Tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul, să alegi suma de care ai nevoie, între 1000 și 10 000 lei, precum și perioada de rambursare, de până la 12 luni. În funcție de a doua se va schimba procentul de dobândă. După care trebuie să completezi formularul de solicitare și vei primi un răspuns de acordare în 15 minute. Banii îi poți obține direct pe card sau îi poți lua numerar la unul dintre oficiile companiei.

Un simplu credit doar cu buletinul, te poate ajuta să-ți creezi condiții optime de muncă, pentru ca activitatea ta de la serviciu să devină o plăcere.

P