Madonna a fost întotdeauna renumită pentru imaginile sale provocatoare, niciodată nu i-a fost frică să se transforme într-o mireasă, apoi într-o călugăriță vicioasă sau chiar într-o dominatoare imperioasă. Acum, se vede că regina pop a crescut o fată, demnă de mama sa.

Fiica artistei, Lourdes Leon, în vârstă de 24 de ani, șochează publicul. La petrecerea aniversară a celebrei sale mame, a apărut într-o rochie extrem de îndrăzneață.

Lola, așa cum o numesc de obicei membrii familiei și prietenii, a venit la petrecere într-o rochie de tricou bej extrem de scurtă și foarte strânsă pe corp din jerseu subțire. Ea și-a completat look-ul cu o geantă Telfar („Birkin for Millennials”) și cu o pereche de pantofi cu toc.

Machiajul ochilor a fost realizat în nuanțe nude, iar buzele vopsite cu ruj maro, în spiritul anilor ’90, aceasta avea și o manichiură multicoloră. Acum fata, ca și fratele ei mai mic Rocco, sunt dedicați dezvoltării unei cariere în modeling.

Tânăra a participat în mai multe campanii publicitare, inclusiv în cele pentru Marc Jacobs, și a obținut recent prima copertă glossy. La rândul său, fratele ei a debutat destul de recent: a jucat într-o mică ședință foto pentru revista The Rake.

 

Distribuie articolul: