În secolul nostru tot mai des auzim cuvântul nuntă sinonim la divorț. Să fie din cauza mentalității, certurilor sau a lipsei de cunoaștere a partenerului. Tot mai mulți își pun întrebarea locuim împreună sau nu până la nuntă? Gabriela Damir vă oferă un sfat, care la timpul său a ajutat-o să-și creeze propria familie fericită.

În căsuța de întrebări apărute pe pagina Gabrielei, a fost și întrebarea despre traiul împreună până la nuntă, la care bloggerița a răspuns foarte frumos :

„ Sigur căPRO! Vă dau un sfat pe care l-am primit eu de la părinții mei și îl voi da și copiilor mei! Eu nu înțeleg pupatul ăsta pe sub garduri dupa care fiecare la casa lui:)) hai că asta e valabil în adolescență, 18/19/20 ani… dar când o relație e de lungă durată și cam miroase a nuntă , eu v-aș ÎNDEMNA să vă mutați împreună , să locuiți o perioadă, să vedeți cum e ! Doar așa cunoști omul, îi vezi + – „îl descoperi, înțelegi cam cum e să trăiești  24/7 și să dormi în  același pat Eu nu sunt pentru mutatul a doua zi dupa nuntă, pt cel mai dea la tare scurt timp se ajunge la neînțelegeri și divorț. Eu am avut o experiență, o relație tare lungă, de ani de zile (cu pupat pe sub gard ….. dupa mulți ani ne-am mutat împreună și la scurt timp ne-am zis adio) Cu Roma ne-am mutat împreună deodată. Am trecut și carantina lichiți unul de celălalt:))))))))

Distribuie articolul: