Pandemia ne-a închis în case, dar asta nu înseamnă că ne-a privat de posibilitatea de a asculta melodiile preferate sau de a țopăi pe ritmurile celor mai cunoscute hit-uri ale momentului. Astfel, când toate concertele clasice s-au amâna,  Media Show Grup  le-a mutat în mediul online. 

Astfel, începând cu data de 22 aprilie, în fiecare miercuri, de la ora 19:00  cei care își doresc să savureze show-uri ca la carte, pot intra pe pagina de Facebook Live for Life.

Organizatorii le garantează privitorilor că vor avea senzația că se află la un concert veritabil –  sunet perfect, spectacol de lumini, grafică pe ecrane, un platou scenic amenajat profesionist, prezentator, și chiar interacțiune și schimb de idei live.

Mai mult, potrivit Media Show Grup, în fiecare săptămână vor fi organizate show-uri inedite. Pentru fiecare dată, un nou subiect de discuție.

„De ce facem asta? Suntem o agenție de evenimente și cum la veselie ne ținem de mână, vrem să o facem și în timpuri de izolare. Să ne susținem unii pe alții. Întâi să susținem medicii din țara noastră, lansând opțiunea de colectare de donații în regim live pe parcursul show-ului, iar din suma colectată să achiziționăm echipament de protecție. Apoi să te susținem pe tine, cel de acasă, cu bună dispoziție și o îmbrățișare artistică. Să susținem artiștii care sunt dornici de spectatori și de o evoluție „ca la carte” pe scenă”, spun organizatorii.

Live for Life  este o platformă profesionistă online, prima din Republica Moldova, unde artiștii pot concerta, creând complex conceptul unui concert de nivel profesionist în condiții de izolare, în studioul Media Show Grup, echivalentul unuia dintr-o sală de concert.

Sursa: AGORA

Distribuie articolul: