Prezentatoarea TV trece prin momente extrem de dificile. Mama ei a nimerit într-un accident grav care s-a produs vineri noaptea spre sâmbătă și este internată în secția de reanimare.

Este vorba despre accidentul care s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă în raionul Drochia. Potrivit AGORA.md, În urma impactului dintre o mașină și o ambulanță, patru persoane au fost internate în spital, dintre care trei – în secția reanimare, iar șoferul ambulanței a decedat pe loc. Poliția a constatat că ambulanța staționa pe acostament, în timp ce un Renault a tamponat frontal mașina asistenței medicale care se întoarcea de la o chemare din satul Popeștii de Jos.

Printre cadrele medicale aflate în ambulanță și care au avut de suferit, a fost și mama Liliei Ojovan. Copleșită de emoții, prezentatoarea a scris despre acest lucru pe rețelele sociale: „Acum vreau să o țin în brațe pe Mama, să îi dau putere și să îi zic că totul va fi bine, durerea și spaima va trece. E în reanimare acum”


„Ieri era la serviciu, în ambulanța care stătea pe marginea drumului, așteptând în mașina defectată să vină o altă mașină să îi ia. A ajuns mai repede, însă, în ei, un șofer băut, care a intrat cu viteza în ei. Colegul de muncă al mamei, șoferul, alături de care au stat ieri toată ziua și au glumit … astăzi e mort”, povestește prezentatoarea.

„Mie deja îmi e frică de telefoanele matinale, ultima dată când m-a trezit Mătușa Dunea a fost când fratele meu, Andrușa a murit, tot într-un accident provocat de un șofer beat. Cât mai poate continua?! Oameni buni, de ce urcați la volan, când au urcat multe grade în cap?! Când o strângeam de mână, înainte de tomografie, mama mi-a zis – iată de ce viața trebuie trăită „po polnomu”(n.r. la maxim). Trăiți în bucurie alături de oamenii voștri dragi. Și da, puneți mâna pe telefon și sunați-vă mamele, spuneți-le că le iubiți. ❤️ În numele familiei mele, vă mulțumesc pentru toate urările de sănătate. Să dea Domnul, pentru toți ajunși in situații grele.”, a încheiat Lilu.

„Exprim sincere condoleanțe familiei șoferului ambulanței decedat tragic noaptea în accidentul de la Zgurița-Drochia, Banari Valeriu. Este al doilea caz în lanț, când un șofer beat criță se urcă la volan și conduce. Nu pot să cred că nimeni nu a încercat să-l oprească pe acel tânăr. Rezultat – tamponarea în viteză nebună a unei ambulanțe staționate, soldată cu un deces și 5 spitalizări, dintre care 3 sunt cadre medicale. Eu cred că trebuie înăsprite toate regulile și de primire a permisului auto, dar și sancționare pentru încălcarile comise. Beat la volan – retras permisul pe viață”, a scris ministra Sănătății, Ala Nemerenco pe facebook.com.

Amintim că săptămâna trecută a fost marcată de mai multe tragedii cauzate de accidentele rutiere. Alcoolul face victime: Șoferița cu Porsche prinsă beată la volan, amenzi nenumărate și 6 luni de închisoare la Rusca (Video)

Fiți prudenți la volan, nu urcați băuți și nu permiteți altora să o facă!

Sursa: Instagram.com, AGORA.md

Vezi și: Șoferița Porsche-ului a fost beată și de această dată? Ce grad de alcoolemie a fost stabilit