Acum 5 ani de zile fratele prezentatoarei și-a pierdut viața într-un accident de mașină. A fost o perioadă foarte grea pentru întrega familie. Rana lăsat de acestă tragedie nu se va vindeca niciodată.

Ieri s-au făcut 5 ani de când Andrei nu mai este printre noi. Lilu și-a împărtățit durerea cu oamenii dragi ce o urmăresc pe rețelele sociale.

„5 ani de când nu îl mai pot tine de mâna pe Andrușa. Atât de mult timp a trecut. Atât de mult gol a lăsat. Va fi tânăr mereu, va fi mereu fratele meu. Oriunde și în orice timp s-ar afla îl voi iubi. Pentru ca DRAGOSTEA nu cunoaște limite, nici spațiul nici timpul nu îmi va lua fratele din inima mea. Uneori mă gândesc, dar oare cum ar fi fost viața lui – oare era căsătorit acum? Oare as fi ținut acum nepoții mei în brațe, le-as fi fost și lor Nana. Realitatea însă e dura – îl văd doar în albumele cu poze și in cimitir, pe o piatra rece. Acolo unde ultima data l-am mângâiat și i-am spus TE IUBESC. Cine, ce i-a curmat viața? ALCOOLUL. VITEZA. IRESPONSABILITATEA. Încă o data vreau să rog din propria durere trăită – #stopalcoollavolan Nu fiți ucigași, nu lăsați in urma părinți și frați îndurerați”, a scris Lilu pe Instagram în dreptul unei fotografii cu fratele său.

View this post on Instagram

5 ani de când nu îl mai pot tine de mâna pe Andrușa. Atât de mult timp a trecut. Atât de mult gol a lăsat. Va fi tânăr mereu, va fi mereu fratele meu. Oriunde si in orice timp s-ar afla îl voi iubi. Pentru ca DRAGOSTEA nu cunoaște limite, nici spațiul nici timpul nu îmi va lua fratele din inima mea. Uneori ma gândesc dar oare cum ar fi fost viața lui – oare era căsătorit acum? Oare as fi ținut acum nepoții mei in brațe, le-as fi fost și lor Nana. Realitatea însă e dura – îl văd doar in albumele cu poze și in cimitir, pe o piatra rece. Acolo unde ultima data l-am mângâiat și i-am spus TE IUBESC. Cine, ce i-a curmat viața? ALCOOLUL. VITEZA. IRESPONSABILITATEA. Încă o data vreau sa rog din propria durere trăită – #stopalcoollavolan Nu fiți ucigași, nu lăsați in urma părinți și frați îndurerați. #mybrother

A post shared by Lilu.ojovan (@lilu.ojovan) on

Vezi și: După Cortină cu Lilu, despre familie, carieră și critici: „Ceea ce spui e ceea ce există în tine„ (Video)