Prezentatoarea TV și-a organizat o escapadă de vis, în unul din cele mai vizitate orașe spaniole, Barcelona. Aceasta a publicat prima poză din vacanță, făcută chiar în camera de hotel.

Lilu și-a împărtășit bucuria de „a-și lua zborul” spre o nouă destinație de vis, cu cei mai devotați prieteni de pe rețelele de socializare.

„Călătoria începe frumos, încă de acasă😍 mi-am luat doza de cappuccino pentru că vom avea un zbor destul de lung, de noapte.”, a scris Lilu lângă prima poza care anunța vacanța mult așteptată. Dacă inițial prezentatoarea a fost secretoasă, ulterior urmăritorii au aflat că escapada de vis se va petrece în unul din cele mai vizitate de turiști și unul din cele mai colorate orașe catalane, Barcelona.

Jurnalista a avut parte de un zbor de noapte așa că, primul lucru pe care l-a făcut ajunsă în hotel, a fost să-și împlinească somnul. Dis-de-dimineață, aceasta le-a împărtășit fanilor primele impresii, alături de o poză fierbinte făcută în camera de hotel.

„Hola Barcelona… am ajuns spre dimineață, după puține ore de somn suntem gata să explorăm frumusețile acestui oras. Ne-am făcut o listă lungă cu locurile pe care vrem să le vedem”, a povestit Lilu.

Se pare că Barcelona a întâlnit-o cu vreme ploioasă, dar care nu i-a știrbit din farmec. Astfel, imediat după micul dejun, Lilu a vizitat primul obiectiv turistic, parcul Guell, situat la o altitudine mare pe o suprafață de peste 17 hectare.

Acest parc a fost proiectat mai bine de 100 de ani în urmă de către arhitectorul Antonio Gaudi și începând cu anul 1984  face parte din locurile din patrimoniul mondial UNESCO.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Lilu, superbă într-o ținută de la second hand: „Puteți fi mai frumoase, mai bune, mai stilate…”